Bucuresti, capitala mondiala a turismului

“Suntem co-organizatori în proiectul Drumul Mătăsii prin care am reușit să introducem România în acest circuit în locul Bulgariei. Proiectul se va derula anul viitor si va transforma Bucureștiul în capitala turismului în 2010.”

Spune Elena Udrea, ministrul turismului. Presupun ca se referea la capitala europeana a turismului (care si asa e absurd), dar cei de la iRealitatea probabil au adaugat ei “mondiala” acolo, ca sa fie un articol mai senzational, sa traga la public. Aparent, domnisoara Udrea, care e mai sus printre nori decat credea oricine, intentioneaza sa “revigoreze turismul in Micul Paris” pana in 2010.

Tanti, imi pare rau, da’ Bufundestiul nu mai e Micul Paris de muuult timp.

Sursa

via Piticu

Alte articole:

2 comentarii

  • Rene

    20/07/2009 la 02:32

    Macar incearca si ea sa faca ceva arunca aiurea cu banii si face o groaza de prostii dar incearca… Adica nu da decat din gura.
    Iar chestia asta cu capitala modiala/europeana a nu stiu ce se face mai mult prin rotatie. Nu fost si Sibiul capitala culturii sau ceva de genul asta?

    Reply
  • crisx

    20/07/2009 la 12:25

    Se poate spune ca Bucurestiul nu mai este “Micul Paris” de cand N.Ceausescu a daramat cartierul Uranus din Capitala, construind in locul lui Casa Poporului.

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.