Acum un an a aparut primul numar al revistei liceului meu, revista “Flash”, fiind printre primii care au ajutat la realizarea ei, revista la care pana acum, dintre toti redactorii, am contribuit cu cele mai multe articole si poate sunt printre cele mai consistente.

Primele doua numere au fost realizate de cineva care acum nu se mai poate ocupa de asta si numarul 3 a fost facut de altcineva care s-a ocupat de design si alte cacaturi de genul. Numarul 3 nici nu se compara cu primele doua numere, iar atunci cand am facut anumite observatii referitor la asta, profesoara coordonatoare a fost cam inchisa la minte si am ajuns sa ne certam. Acum, surpriza mare, numele meu nu mai apare printre numele celorlalti redactori. Pai bine doamna Nicoleta Florea, asa faceti? Jalnic, foarte jalnic. Ati dat dovada de multa nesimtire. Personal, nu mai am deloc respect pentru dumneavoastra si ma piș pe revista voastra si pe “sacrificiile” pe care le-ai facut mătăluță pentru ea. Faceti-va voi revista, eu am plecat.

UPDATE: Voi incerca sa fiu mai precis cu privire la cele intamplate. La al 3-lea numar a lucrat un coleg de la alta clasa care nu se pricepe la fel de bine ca cel care a facut primele numere (si nu zic ca e ceva rau in asta, a facut tot ce a putut). Initial eu trebuia sa il fac, dar am renuntat pentru simplul fapt ca n-am avut chef. Mi-a fost lene. Insa m-am oferit sa ajut prin sugestii, atat eu cat si ceilalti din redactie, asta insemnand sa lucram ca o echipa si fiecare sa ne spunem parerea referitoare la design-ul revistei pentru a o imbunatati, pe cand doamna Florea, nu stiu din ce motiv absurd, a refuzat asta si a ales ca revista sa aiba un design inferior decat sa ne lase pe toti sa contribuim. Din cauza asta m-am cam certat cu dansa si a ajuns sa ma scoata din redactie fara ca macar sa ma anunte (de unde atata bun simt, nu?).

Aici e continuarea la postul acesta.