Fata pe care o iubesc din toata inima – EP.20

Se pare ca am inceput iar sa am inspiratie pentru episoadele astea si imi vin in cap tot felul de idei. Ideea pentru episodul asta mi-a venit la cateva zile dupa ce l-am scris pe cel precedent.

Sunt la o petrecere cu toti prietenii mei si ma distrez de minune. A trecut ceva vreme de cand nu m-am mai simtit asa bine si nu-mi amintesc ultima oara cand am ras atat de mult. Timpul trece asa repede cand te distrezi.

E dimineata, petrecerea s-a terminat si toti ne pregatim sa plecam. Ma indrept spre cuier si imi iau geaca pe mine. In buzunar gasesc un plic cu un biletel in el. E de la fata pe care o iubesc din toata inima, care e si ea aici. Ma uit la biletel, ma uit la ea, in celalalt colt al incaperii, sorbind nervos dintr-un pahar cu vin rosu, apoi ma uit iar la biletel. Cu mainile tremurand si cu pulsul la limite anormale, incep sa citesc biletelul.

“Ceea ce urmeaza sa iti spun probabil te va surprinde. Ne cunoastem de mult si de ceva timp am inceput sa am sentimente pentru tine. Nu am avut curajul sa iti marturisesc pana acum fiindca nu am stiut cum vei reactiona si nu cred ca as putea suporta sa ma respingi, dar cred ca a venit timpul sa stii. Adevarul e ca te iubesc si nu mai vreau sa fim doar prieteni, vreau mai mult, vreau o relatie cu tine. Te rog spune-mi daca si tu simti ceva pentru mine si fa-o cat mai repede posibil, caci nu mai pot trai fara tine.”

Inima mai are putin si-mi explodeaza. Sunt in extaz si tremur de parca as avea Parkinson. Am asteptat ziua asta atata timp si in sfarsit a sosit. Fata pe care o iubesc din toata inima ma iubeste si ea si in sfarsit vom fi impreuna.

Cu coada ochiului observ ca si pe plic e scris ceva. Ma uit mai atent si citesc numele ei, alaturi de numele destinatarului. Pe mine nu ma cheama asa. Un baiat vine si ma roaga sa ii dau geaca din cuier.

Iau o geaca ce seamana izbitor cu a mea, i-o inmanez si incep sa plang.

Restul episoadelor le puteti citi aici.

Alte articole:

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.