Publicat cu parola pe 01.03.2011.
Parola scoasa pe 28.11.2012.

Am trecut prin multe impreuna si sincer sa fiu, esti persoana care mi-a influentat viata cel mai mult de pana acum. Nu mi-am dorit niciodata ceva mai mult decat te-am dorit pe tine, nu am tinut niciodata la o persoana asa cum am tinut la tine si nu am luptat in viata mea pentru ceva atat cat am luptat pentru tine. Din pacate, s-au intamplat multe lucruri urate, am fost afectat in multe feluri si de multe ori te-am invinuit pentru multe lucruri.

Cu toate astea, atunci cand mi-ai spus ce ti s-a intamplat si prin ce ai trecut, eu fiind singurul care stie adevarul, exact atunci in clipa aia toate lucrurile rele s-au evaporat si am stiut un singur lucru: am stiut ca vreau sa iti fiu alaturi indiferent de ce se intampla, vreau te ajut cat pot atunci cand ai nevoie si vreau sa fiu persoana in care poti avea incredere cu orice lucru si careia ii poti spune absolut orice, fara sa iti fie frica de consecinte, care te va intelege si te va asculta intotdeauna. Vreau sa-ti vorbesc si sa fac tot posibilul sa iti fie cat mai bine. Nu, nu vreau eu. TREBUIE. E ca o obligatie. Altcumva nu vad cum as putea sa reactionez.

Poate ca suna absurd, dar imi imaginez prin ce poti sa treci, crede-ma ca ma gandesc cum as fi eu in situatia ta si stiu ca as fi complet devastat. Aproape ca imi dau lacrimile numai cand ma gandesc la asta. Stiu cum e sa ai nevoie de cineva cand treci prin astfel de momente grele si vreau ca tu sa nu simti niciodata cum e sa nu ai pe nimeni, fiindca ma ai pe mine si o sa fiu aici oricand ai nevoie de mine.

Nu esti singura. Niciodata nu vei fi singura, orice s-ar intampla.

6 zile mai tarziu: Mi-e din ce in ce mai greu sa gandesc asa cum gandeam cand am scris postul asta ridicol, si au trecut doar 6 zile. A fost doar un moment de slabiciune. Tot TU esti si nu voi uita niciodata prin ce am trecut din cauza ta. Indiferent de secretul pe care l-ai impartasit cu mine, retrag tot ce am spus mai sus.

Tagged with →