Unul dintre lucrurile pe care le-aș face dacă aș avea putere supremă în stat ar fi să arestez oamenii care refuză să își vaccineze copiii ori răspândesc neadevăruri medicale. Susțin o democrație până în punctul în care liberul tău arbitru reprezintă un pericol pentru ceilalți. Dacă periclitezi voit și în mod activ bunăstarea celorlalți, există un loc special pentru tine în pușcărie. Mi se pare o chestie de bun simț. Toleranță zero pentru oamenii ăștia.

Am descoperit-o ieri pe Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, o dobitoacă a cărei încarcerări pe cuvânt ca ar favoriza societatea. A ajuns și la noi nebunia cu vaccinurile și idioata asta a îmbrățișat-o deplin. Își învață gloata de cretini adunată în jurul ei că vaccinurile nu numai că sunt inutile și nu te protejează, dar te și îmbolnăvesc.

“Sunt periculoase, sunt niște produse fabricate din substanțe chimice, de sinteză, extrem de periculoase, care nu au cum să te protejeze.” – Olivia Steer

Bă voi înțelegeți? Olivia Steer, acest savant nedescoperit, a ajuns la concluzia că vaccinurile astea pur și simplu nu au cum să te protejeze. Cel mai înfiorător lucru la oamenii ăștia mi se pare inabilitatea lor de a-și recunoaște propriile limitări. Adică oamenii ăștia se cred cine știe ce genii fără niciun motiv. Proasta asta nu e în stare să zică “bă, stai puțin, că eu nu sunt atât de educată în domeniu încât să pot contrazice consensul științific asupra subiectului, ce pizda mea mă bag aiurea cu opiniile mele retardate?” Nu, că oamenii ăștia nu gândesc așa. Ei știu mai bine. De ce? Educația necesară nu o au, dar se iau după minoritatea de specialiști (proști cu diplomă) care înoată împotriva valului, pentru că e mai atrăgătoare părerea celor 1% care strigă conspirație și minciuni și vor să deschidă ochii prostului de rând care e dus de nas de companiile farmaceutice din Iad. Restul de 99% sunt cumpărați și nu poți avea încredere în ei, absolut toți.

Și cu încălzirea globală e exact același căcat; “nu domne, ce mă iei pe mine cu consensuri și nebuneli, ăla din spate de acolo zice că voi toți mă mințiți și profitați de mine și are o teorie pe care creierul meu subdezvoltat o consideră plauzibilă, așa că aleg să îl cred pe el și să îmi țip opiniile în gura mare și să conving alți oameni care respiră pe gură să mi se alăture.”

Olivia asta are peste 47000 de oameni care o urmăresc pe Facebook. O măsură suplimentară dacă aș avea putere supremă în stat? 47000 de aresturi.