Arsenie Boc-app

Avem în sfârșit o aplicație Arsenie Boca. Din nefericire pentru utilizatorii Android și iOS, aplicația este doar pentru Windows, dar presupun că e temporar.

“Singura aplicație care te ajută să ieși din impas doar dacă ai suficientă credință.”

Și 4.50 lei. Doar n-o să fie gratuită, adică aplicația asta vă ajută să ieșiți din impas, nu înțelegeți?

“Aplicația afișează o singură imagine: imaginea cu chipul lui Arsenie Boca, supranumit și “Sfântul Ardealului”.”

Stai, pe bune? Tot ce face chestia asta e să-ți arate o poză cu Arsenie Boca și atât? Hoție pe față, la banii ăștia te aștepți măcar să-ți repete cuvintele tale într-o voce pițigăiată ori să toarcă atunci când îi mângâi barba. Ceva, orice.

Acum să devenim serioși și să considerăm un scenariu pe cât de ridicol pe atât de posibil. Câteva maimuțe chiar vor cumpăra chestia asta și vorba va ajunge la urechile cuiva din televiziune/radio/etc. și se va răspândi știrea. Mii de alte maimuțe vor cumpăra aplicația. Biserica vede asta și scoate propria ei aplicație, care arată DOUĂ poze cu Arsenie Boca, disponibilă pentru toate platformele, aplicație pe care o vor sfinți, că oricum sfințesc ăștia orice. Sute de mii de maimuțe cumpără aplicația bisericii fiindcă e sfințită și e bine să îl ai pe Arsenie Boca în telefon, te apără de rele. Pe lângă aplicațiile cu Iisus, Maria, fantoma, și toată gașca, făcute tot de biserică, care și-a dat seama că e potențial de și mai mulți bani cu aplicațiile astea.

ACTUALIZARE: Aplicația a fost actualizată la versiunea 1.1. Changelog-ul zice “Arsenie Boca a făcut o minune și acum aplicația este gratuită.”

Alte articole:

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.