Mă anunță Facebook că o mână de oameni cu care sunt conectat sunt interesați de un eveniment. Intru de curiozitate și văd că e vorba despre unii care vor renovarea liceului Carol I din Craiova. Evenimentul are loc în data de X, la ora Y, la liceu. Asta e tot ce se știe. Ce se va întâmpla acolo? Nu se știe, e un exercițiu de imaginație.

comment

Dar nu despre asta vrem să vorbim; vrem să vorbim despre tipul care a creat evenimentul, Nicolae Drîmboi, și despre organizațiile care l-au creat pe el. Tipul e un papagal. Nu mai dezbatem asta, că îți ia 10 secunde să intrii pe pagina lui (are pagină de Facebook) și să te întorci aici după ce ai constatat același lucru. Mai mult dacă ai avut o zi proastă și ți-ar prinde bine un râs sănătos (pont: uită-te la filmele lui, o să înnebunești). Hai să vedem cine e tipul ăsta.


about

Hai să mai repetăm în caz că nu se vede bine textul cu majuscule din descrierea lui: tipul este un “ambasador al dialogului structurat cu TINErii(Forumul Tinerilor plătește copii de generală să inventeze chestiile astea, peste tot sunt numai “TINEri”).

cover

Să te dai cu cracii-n sus, nu altceva. Nici nu-i pasă că “tine” scris cu majuscule în contextul de mai sus nu are nicio logică, consultanții lui din 5-8 au zis că arată mișto. I-am văzut numele scris fără diacritice în poza asta și mi-am adus aminte că am mai intrat în trecut pe profilul lui.

dreamboy

Ce să mai zici.

Gata, atât, asta ultima a fost doar așa, pentru o ultimă palmă peste frunte. Tipul ăsta probabil se crede mare cabanos, doar este ambasador al dfldsTINEnflvdfgp. Mă gândeam că tot văd cârnățari ca acest Dreamboy înscriși în diverse organizații penibile cu tot felul de titluri din-astea inventate care au impresia că le sare rahatul din cale când merg pe stradă, care nu-și văd penibilul de bășini. Bine, el cred că e mai mult naiv decât scârbos, nu știu dacă să-l bag în aceeași oală cu restul. Majoritatea aparțin AIESEC-ului. De data asta e Forumul Tinerilor, dar sunt sigur că dacă scormonesc găsesc și la Dreamboy legături cu AIESEC. Toți sunt ambasadori, întreprinzători, oameni dedicați, cu voință, cu patos.

TINErii ăștia sunt viitorul, implicați politic, cultural, dedicați unui viitor mai strălucit, conduși de visul unei lumi mai bune, pionierii viitorului, imaginea unei lumi unite, adevărați vizionari.

ACTUALIZARE: O lună mai târziu, Dreamboy a răspuns. Îmi trimisese și cerere de prietenie, dar s-a răzgândit și a șters-o, la fel ca și postul din screenshot-ul de mai jos, după ce au apărut reacții și a realizat că și-a supt-o singur.

drimboi
vasile

Aruncați un ochi și peste comentariile de mai jos. Merită.

ACTUALIZARE: M-am mai intersectat cu Nicolae Drîmboi între timp: Viitorii politicieni Craioveni →
ACTUALIZARE 2: Nicolae Drîmboi și hoția →