Privind înapoi (2016)

Mi-a plăcut că am călătorit mai mult și am ajuns prin locuri pe unde nu mai fusesem înainte. Anul viitor vor fi și mai multe locuri noi.

Am reușit să slăbesc anul ăsta, 10kg în două luni și un pic în care am mâncat puțin mai sănătos, mai puține dulciuri, și m-am dus de 4 ori pe săptămână la sală. Asta în timp ce nu era Jumătatea în țară, că de când s-a întors, e mai greu cu găsitul timpului pentru sală. Sau pentru alte chestii pe care vreau să le fac. Carevasăzică, parcă nu-i așa rea viața de burlac. (GLUMESC TE ROG NU MĂ PĂRĂSI MĂ POT SCHIMBA.)

După ce anul trecut am rămas cu restanțe și nu am putut susține examenul de licență, l-am dat anul ăsta și am terminat cu toată mizeria care a fost facultatea. Măcar am mai rămas cu niște cunoștințe de germană, deși toată experiența eșecului și frustrările prin care am trecut m-au lăsat cu o oarecare scârbă față de idea de a continua să mai învăț germană.

Am fost promovat la serviciu, presupun că ar trebui să trec și treaba asta aici.

Am cumpărat 10 cărți în a doua jumătate a anului, dintre care am citit 3 până acum. Majoritatea sunt despre religie și psihologie, iar recent am mai luat despre depresie și logică și argumentare.

Cam atât. A fost decent.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.