Am suportat pentru destul timp ce se întâmplă în țara asta și cred că a venit timpul să fac ceva în legătură cu asta. Pur și simplu nu mai pot tolera oamenii cu ochi verzi sau albaștri.

Statistic, la nivel global, oamenii cu ochi căprui sunt de departe majoritari, prin urmare asta reprezintă normalitatea. Inclusiv Iisus avea ochii căprui. Orice altă culoare a ochilor pur și simplu e nefirească și oamenii de genul ăsta trebuie puși la punct rapid. În ultimul timp au devenit extrem de aroganți și acum vor să vadă lumea așa cum o vedem și noi, iar asta reprezintă un pericol pentru oamenii cu ochi căprui, cumva. Ne trezim în curând că toți vor vrea ochi verzi sau albaștri dacă le permitem și lor să vadă ce vedem noi cu ochii noștri căprui.

În alte țări, oamenii care nu au ochi căprui nici măcar nu își arată vreodată ochii, trăiesc în permanență cu ochelarii de soare în ochi, fiindcă altfel ar fi uciși pe loc dacă s-ar afla. Nu zic să exagerăm, îi disprețuiesc și nu îi consider oameni, atât. Am câțiva cunoscuți și sunt mulți care consideră totuși că ar trebui uciși, dar fiecare are dreptul la opinia lui și cred că orice opinie trebuie respectată. Alții sunt de părere că acești perverși ar trebui pur și simplu să nu mai aibă ochii verzi sau albaștri, simplu; să înceteze din a mai avea ochii verzi sau albaștri, să renunțe la alegerea de a trăi constant discriminați.

România a fost întotdeauna o țară de oameni cu ochi căprui și întotdeauna va fi. De-asta susțin modificarea constituției țării noastre pentru a ne asigura că oamenii cu ochii verzi sau albaștri nu vor avea niciodată dreptul să vadă lumea cum o vedem noi. Să poarte constant ochelari de soare în public, care să le ascundă culoarea ochilor și în același timp să nu le permită să vadă lumea așa cum o vedem noi. Dacă vor să dea ochelarii jos, să o facă la ei acasă, nu în public. Dacă merg cu copilul meu pe stradă și vede un om cu ochi verzi sau albaștri, eu cum pot să îi explic asta? Ce să îi spun, că pur și simplu, în același fel în care lui, complet involuntar și incontrolabil, îi place un anumit tip de mâncare și altora nu le place, așa și cu oamenii cu ochii verzi sau albaștri? Că pur și simplu așa s-au născut și face parte din natura lor în exact același fel în care face parte din natura noastră să avem ochi căprui? Că pe lângă reticența noastră de a accepta lucruri noi care uneori pot părea stranii, literalmente nu avem absolut niciun motiv rațional pentru a discrimina oamenii cu culoarea ochilor diferită de a noastră? Că o bună parte dintre noi îi discriminează doar fiindcă niște ciobani murdari și needucați dintr-o societate extrem de rudimentară comparativ cu cea modernă au scris acum 2000 de ani într-o carte că unei forțe supranaturale fictive nu îi plac ochii verzi sau albaștri? Să îi explic că deși oamenii cu ochii verzi și cei cu ochii albaștri intră în exact aceeași categorie, fără dar și poate, în general stigmatul nu e la fel de aspru cu oamenii cu ochi albaștri doar fiindcă aproape toți bărbații cu ochi căprui din lume sunt atrași sexual de oamenii cu ochi albaștri? Să îi spun copilului meu că au mai existat oameni ca noi în trecut, cu percepții asemănătoare asupra lumii, umanității, și divinității, dar care au discriminat și au persecutat persoanele cu părul de o anumită culoare, înrobindu-i și exploatându-i, oameni pe care uitându-ne acum în urmă îi privim ca pe niște înapoiați sălbatici care nu înțelegeau niște lucruri care acum ni se par simple și nu reprezintă probleme pentru noi? Să îi spun că pur și simplu au ochii colorați diferit și atât, fiindcă literalmente asta e singura diferență dintre noi și ei, fiindcă un copil de fapt nu are nicio problemă în a înțelege că pur și simplu unii oameni au ochii căprui și alții verzi sau albaștri și de fapt problema e a noastră tocmai fiindcă nouă când eram mici nu ni s-a explicat destul de bine realitatea și am crescut în ignoranță și ne-am dezvoltat mentalitățile fundamentale fără să avem destule informații despre opiniile pe care le formăm? Să îi explic că noi suntem reprezentanții unei lumi care inevitabil va apune, dând naștere uneia care va duce lipsa oamenilor ca noi? Ce să îi spun eu copilului meu, cum să îi explic existența oamenilor cu ochi colorați diferit?!

Susțin, așadar, cu mândrie și convingere, deși deseori declar lucruri inconștient de ce spun de fapt, fiindcă nu pot aprofunda foarte mult sensul combinat al cuvintelor ce-mi ies pe gură și e de ajuns pentru mine ca la suprafață să aibă puțin sens, că oamenii cu ochii verzi sau albaștri nu sunt de fapt oameni, și prin urmare nu merită aceleași drepturi ca oamenii, adică persoanele cu ochi căprui.


Deși am voalat puțin mesajul, în speranța că o astfel de comparație va trezi, cumva, măcar o singură persoană la realitate, cred că ce am exprimat mai sus e foarte clar. Eforturile pe care le facem pentru a discrimina legal persoanele homosexuale deja vor rămâne în istoria țării noastre ca o pată extrem de rușinoasă. Dacă vor avea succes, ceea ce e foarte probabil, va fi o pată și mai mare pe care toți o vom purta cu noi atunci când ieșim din țară, în civilizație, și vom fi nevoiți să spunem că la noi acasă sunt persecutați în mod legal oameni nevinovați.

Dacă ignori ce se întâmplă fiindcă crezi că această discriminare extremă și violare grosolană a drepturilor fundamentale ale acestor oameni nu te afectează, te înșeli amarnic. Ar trebui cel puțin să te oripileze și să te revolte doar discriminarea nejustificată a semenilor tăi.

E important să te afirmi, chiar dacă pe cont propriu poate nu schimbi nimic; dacă nu din speranța că vei putea schimba ceva, cel puțin din dezgust și din dorința de a te separa public de mizerabilii și needucații care trag societatea în jos.

Sursa fotografiilor: Vice

ACTUALIZARE: FIINDCĂ MULȚI DINTRE VOI SE PARE CĂ SUNTEȚI INIMAGINABIL DE PROȘTI, AM DECIS SĂ MODIFIC ARTICOLUL DOAR CA SĂ VĂ SPUN CĂ ÎNTREG ARTICOLUL E DESPRE CĂSĂTORIILE DINTRE HOMOSEXUALI, ÎN NICIUN CAZ DESPRE OCHII NIMĂNUI. CONSIDER CĂ ERA DEJA EXTREM DE EVIDENT, DAR AM FOST ȘOCAT CÂND AM VĂZUT CÂT DE PROȘTI SUNTEȚI. SINCER, SUNTEȚI PROȘTI ÎNGRĂMĂDIȚI. FAC ASTA FIINDCĂ AȚI ÎNCEPUT SĂ LĂSAȚI COMENTARII DESPRE CÂT DE STUPID E SĂ DISCRIMINEZI PE BAZA CULORII OCHILOR. PENTRU CĂ SUNTEȚI NIȘTE PROȘTI. EVIDENT CĂ E STUPID, IDEEA ERA CĂ E LA FEL DE STUPID SĂ DISCRIMINEZI PE BAZA ORIENTĂRII SEXUALE. PROȘTILOR. ÎN MOD NORMAL V-AȘ LĂSA SĂ COMENTAȚI ÎN PACE ȘI AȘ RÂDE DE VOI, DAR ÎMI PARE RĂU SĂ LAS UN SUBIECT SERIOS BATJOCORIT DE NIȘTE RETARDAȚI CA VOI.

ACTUALIZARE 2: Am scris despre reacțiile la acest articol: → Cum mi-am pus furia prostimii pe cap