Jurnalul unui licean

‘Jurnalul unui licean’ trebuia initial sa fie un film lung in care aratam anumite poze si filme facute de mine in cei 4 ani de liceu si povesteam toate lucrurile mai mult sau mai putin semnificative din acesti ani. Asa mi l-am imaginat acum aproape un an si cu ideea asta in minte am inceput sa lucrez la el. Dupa mai bine de 24 de ore de munca la el, am renuntat la ce voiam eu sa fac si am sters in total 14 ore de munca fiindca am fost nemultumit de cum iesise. Mi-am facut putin griji fiindca nu stiam cum sa procedez mai departe, dar in final am ales sa abordez subiectul intr-o maniera total diferita: prin text. ‘Jurnalul unui licean’ este acum un articol scris, acompaniat de filmele pe care le-am mai facut in timpul anilor de liceu, precum si de 7 filme scurte, menite initial sa faca parte din filmul cel mare. Desi la inceput am fost dezamagit de aceasta schimbare, in final am realizat ca e o varianta mult mai buna pentru ce voiam eu sa fac.

Am investit in total 60 de ore de munca in chestia asta si 40 de lei pentru un cont Vimeo Plus.
Ca sa treceti prin tot ceea ce este ‘Jurnalul unui licean’, va trebuie intre 5 si 6 ore. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat.

Asadar, am terminat totul si ‘Jurnalul unui licean’ este acum public.

Faceti click AICI pentru a citi jurnalul.

*Comentariile la acest post sunt dezactivate. Orice comentariu legat de ‘Jurnalul unui licean’ va fi lasat pe pagina sa.

Alte articole: