• Home
 • GTA
 • GTA Craiova a fost abandonat

6 comentarii

 • SeBaStYaN

  07/10/2007 la 00:49

  I-mi pare sincer rau pt ca GTA Craiova a fost abandonat … cu ocazia asta aveam si noi 2 GTA-uri Romanesti . GTA Mamaia Vice si GTA Craiova .
  Pacat pt ca a fost abandonat .

  Reply
 • uff

  07/10/2007 la 18:11

  oricum iesea tot ceva plin de buguri care nu putea fi jucat ,la fel ca toate celelalte gtauri … dar cum tu esti un bulangiu , nu o sa te perfectionezi niciodata

  Reply
 • blackmodder

  12/10/2007 la 18:05

  haideti sa ne strangem undeva la motor x spre exemplu, luam un suc , si discutam fiecare despre aptitudinile care le are , ce poate sa faca cu un computer ,si sa incercam sa readucem la viata proiectul , ce ziceti… eu as mai fi lucrat dar decat firefox ,a muncit intradevar la el…restul dupa ce ii luam in echipa , imi spuneau a doua zi ca nu se mai baga ca e o prostie etc, dar cand vedeau cate ceva nou pe care reuseam sa il fac cu multa munca s-ar fi jucat. daca vreti bine, vi-l dau asa cum este, o sa il pun pe craiova tracker, bug-uri nu cred ca o sa fie deoarece nu am schimbat codul sursa ci doar texturile. despre formatul 3d al cladirilor, masinilor etc am reusit sa il copiez de pe un site ascuns rockstar games , si din cati prieteni au luat jocul de la mine , nici unu nu mi-a zis ca ar fi avut macar un bug. ca si ovisebdan am testat jocul pe mai multe computere fara a avea un bug. bug-urile in jocuri voi le produceti deoarece le rulati pe sisteme de operare piratate , cu drivere incompatibile , setari personale etc, si nici macar nu ii oferiti unui joc cerintele de la producator.care aveti cgef de cearta ma gasiti pe ethys_mallerned , pe yahoo mesenger.

  Reply
 • blackmodder

  10/10/2008 la 14:22

  Sincer sa fiu, nu mai am nici calculator, nici timpul necesar sa ma ocup de proiect. Am intrat de la un prieten in dorinta de a va informa ca ntradevar proiectul este abandonat. Am sa creez un site cu ultimele resurse create pentru acest site si am sa le fac valabile pentru downloadul public.

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.