• Home
  • Diverse
  • Bărbați libidinoși și fervoarea cu care-și apără comportamentul

Bărbați libidinoși și fervoarea cu care-și apără comportamentul

Zilele trecute se duce o prietenă să ridice o comandă făcută la Notino. O comandase la un magazin GSM din Craiova, YNA GSM, partener Coletăria. Ea are un nume străin și tipul de acolo se apucă să-i spună ce frumos e, să o întrebe de unde e, ce caută pe aici, întrebări din-astea tâmpite. Apoi o întreabă dacă își poate da masca jos, ca să îi vadă fața. Ea nu avea numerar la ea, așa că s-a dus la bancomat. Când s-a întors, ăsta o căutase pe internet și s-a apucat să îi spună că a găsit-o, că a văzut unde lucrează, și să îi pună alte întrebări din-alea ce nu-și aveau locul.

În aceeași zi, am scris pe Facebook despre asta, menționând Notino, Coletăria, și magazinul GSM.


Nu e prima fată care îmi povestește chestii asemănătoare pățite în alte locuri, și spre surprinderea nimănui care respiră pe nas, toate au fost deranjate de asta. Maimuța de la GSM nu a fost convinsă de faptul că fata în sine mi s-a plâns, de reacțiile celorlalte fete la postarea de pe Facebook, și nici de comentariile unora dintre ele. Concluzia lui a fost că sunt doar în căutare de like-uri (că le întind pe pâine și mă hrănesc cu ele), că prietena mea nu a fost de fapt deranjată (am informat-o, să știe și ea că nu a fost deranjată), și că interacțiunea a fost una „profesională” (ca și mesajele și comentariile lui). A, da, și a insinuat că sunt homosexual, așa, de nicăieri, fiindcă bine-nțeles, de ce nu?

Tipul într-un final și-a șters toate comentariile, dar n-am înțeles de ce, că doar avea dreptate și comportamentul lui a fost în continuare profesionist. Am apucat oricum să le fac poză.

Am primit apoi și o poză de la cineva a cărei prietenă întâmplător a primit în mod insistent cereri de prietenie de la tipul de la GSM. Oare câte fete din Craiova ar avea ceva de spus despre el?

Bine-nțeles că apoi a mai apărut un dubios de vârsta a treia, cunoștință sau ceva cu tipul de la GSM, căruia m-am abținut cât am putut să nu-i răspund la niciun comentariu, că era deficitar rău omul și nu aveam chef de circ inutil, dar s-au ocupat alții de a-l întărâta. În final, deși nici n-am participat la conversație, sunt un tânăr fără viitor, mizeria societății, și un laș, iar ăla de la GSM e un om cu statut mare care a făcut ceva pentru societate. Și iar am ieșit homosexual din treaba asta. Un homosexual care de fapt încearcă s-o ardă pe prietena mea.

Steve Martin confused

Boșorogul are și el la lista de prieteni o grămadă de fete tinere, nici el nu cred că e prea departe de comportamentul ăsta. Mi-au arătat suficiente fete suficiente mesaje de la decrepiți din-ăștia complet deconectați de realitate care nu știu ce-și imaginează că vor reuși abordând fete tinere cu mesaje penibile pe Facebook.

Ziceam că l-am ignorat pe individ, până azi noapte, când pe la 1-2, mă trezesc cu comentarii lăsate aiurea pe la diverse posturi și poze de-ale mele.

Nu mai am nimic de adăugat. Nu mai am energie pentru asta.


P.S. Notino și Coletăria nu au răspuns. De ce să răspundă?

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.