Vrem libertate, dar nu știm ce e aia

Niște comuniști împuțiți vor pedepse aspre (inclusiv pușcărie) pentru „defăimarea” drapelului și al imnului național. Ce mi se pare ironic e că văd aceiași imbecili care nu vor să poarte mască din motive de „libertate și drepturi” fiind de acord cu mizeria asta. Le place libertatea de exprimare cât timp pot exprima ce vor ei. Le place libertatea de exprimare când pot pune la îndoială severitatea unui virus foarte contagios care a pus întregul glob în genunchi, le place libertatea de exprimare când pot înjura autoritățile care îi obligă să ia măsuri ce le-ar putea salva viețile, dar să defăimezi drapelul?! Inacceptabil, la pușcărie cu tine.

Hai să vedem ce vor străluciții ăștia să facă:

Profanarea drapelului României, intonarea imnului naţional al României cu alt text sau cu altă partitură decât cele stabilite de lege, cu intenţia de a defăima drapelul României sau imnul naţional al României, precum şi orice altă manifestare publică săvârşită cu aceeaşi intenţie, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Demență pură.

Cum ar fi să încadrăm activitatea ăstora care aruncă-n stânga și-n dreapta numai dictaturi medicale, conspirații globale, și măști care nu permit oxigenarea creierului la zădărnicirea combaterii bolilor și să îi aruncăm în pușcărie? A, stai, că vor libertate de exprimare. Să putem pune vieți în pericol, dar să nu cumva să ardem un steag ori să cântăm un cântec într-un anume fel.

2020

Am mai scris despre oameni care vor lucruri pe care nu le înțeleg:
→ Românul de rând ține România în mocirlă în timp ce strigă că vrea o țară “ca afară”

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.