• Home
  • Diverse
  • Ieri curentul electric, azi 5G, mâine altceva

Ieri curentul electric, azi 5G, mâine altceva

Asemăn conspiraționiștii anti-5G cu oamenii care susțin că pe nu știu ce dată va veni apocalipsa, sfârșitul lumii, cutremure, inundații, Dumnezeu cu mitraliere, și alte asemenea. Și susțin asta vehement, trece data aia, Rambozeu n-a ciuruit pe nimeni, și viața continuă mai departe. Apoi stai să vezi, că de fapt pe altă dată vine sfârșitul lumii, și trece și aia și tot aici suntem. Și tot așa, și tot așa.

Indivizii care-și pun fusta-n cap când aud de antene 5G sunt aceiași care leșinau de frica stâlpilor cu cabluri electrice acum 100 de ani, ori acum 10 ani când apăreau antene 3G, apoi 4G, și tot așa. Tiparul e simplu: apare ceva nou, omul cavernelor rage, își dă cu piatra-n cap și aruncă cu fecale, nu se întâmplă nimic rău, uită, eventual viața îi e îmbunătățită datorită acelei noutăți, apoi apare altceva, altă noutate, și se repetă totul.

Dar e în regulă; așa cum nu prea mai vezi nebuni din-ăia cu sfârșitul lumii cum vedeai odată, o să se calmeze și oamenii ăștia, că până la urmă și prostimea se satură să tot zbiere că vine dezastrul și dezastrul să nu vină. Progresul tehnologic va fi în continuare mâna diavolului, așa că vor găsi întotdeauna alte motive să zbiere. Poate comunitatea științifică globală își va uni forțele pentru dezvoltarea unui vaccin pentru cea mai serioasă pandemie din ultima sută de ani și oamenii ăștia care scriu pe internet de pe smartphone că era mai bine când citeau la lumina lumânării se vor activa imediat fiindcă EVIDENT că în spatele unui vaccin care se vrea răspândit în toată lumea se ascund de fapt alte interese ale ocultei mondiale ori noii ordini mondiale ori dracu’ mai știe, aruncă niște cuvinte aleatorii într-o pălărie și orice grup de cuvinte alegi poate fi următorul dușman al omenirii. Cât de ridicol ar fi să se întâmple asta? HAHA… HA…

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.