• Home
  • Diverse
  • Când ajungi să vezi conspirații și-n rahatul din talpă

Când ajungi să vezi conspirații și-n rahatul din talpă

Dă Connect-R o bășină sinistră pe YouTube și după ce ascult cringefest-ul, mă uit în comentarii și văd un flăcău supărat, apoi doi, apoi trei, și tot așa. De ce sunt supărați? Păi ia să vedem:

Băi oameni buni. Băi românașii mei, mă adresez direct vouă, ăștia care știți voi „cum merg treburile de fapt”. Ce ați pățit, frățiorii mei dezavantajați? Ce s-a întâmplat în trecutul vostru de ați ajuns aici? Cine v-a rănit? Ce v-a aruncat viața în poală? Ce serie de evenimente nefericite s-au abătut asupra voastră de ați ajuns în așa hal de scrântiți? Ce tăiș existențial v-a tăiat firul intelectual? Sub ce condiții s-a produs ruptura voastră de realitate și ce vă ține pe voi ancorați acolo în lumea papițoilor și a zurgălăilor? Din ce nutriment rânced v-ați înfruptat de v-ați pierdut mințile și orice urmă de bun simț și discernământ?

Pe cuvântul meu, dacă o pui de un grătar și se pune ploaia fix atunci, e o conspirație împotriva ta. Dacă s-a ars pâinea în prăjitor, conspirație. Dacă ți-ai făcut freza și afară bate vântul, conspirație. Dacă ai călcat în căcat pe stradă, conspirație. Cine a pus căcatul ăla acolo? Clar nu e de la un câine, că treci zilnic pe acolo și n-ai văzut niciodată câini. Înfigi un deget în el, îl miroși, pui un pic pe limbă. Pare să aibă cel puțin câteva ore, cum de n-a mai călcat nimeni în el până atunci? Care erau șansele să calci tocmai tu în el tocmai în ziua în care ai purtat pentru prima oară noii tăi pantofi? SUNT INTERESE MARI LA MIJLOC VOI ÎNCĂ MAI CREDEȚI ÎN COINCIDENȚE DESCHIDEȚI OCHII CONSPIRAȚII NEOMARXISTE REPTILIENI PLANDEMIE CUNOAȘTEȚI VOI PE CINEVA CU COVID?!

Dă-o-n mă-sa de treabă și mai dați-vă-n 🔴 mea de oligofreni. Abia aștept să apară un vaccin pentru COVID-19, să ne putem vaccina ăștia cărora n-au trebuit să ne taie cordonul ombilical de la gât atunci când ne-am născut, și să facem un spectacol din suferința și moartea demenților ăstora care probabil îl vor refuza, să aruncăm cu pălăria-n sus văzându-i cum cad ca muștele și mai curăță involuntar fondul genetic. Știu, „cum să spui așa ceva” și alte asemenea. Cu zâmbetul pe buze și speranță în suflet.

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.