• Home
  • Diverse
  • Sișu și „Puya” din „La Familia”: șablonul idiotului român

Sișu și „Puya” din „La Familia”: șablonul idiotului român

După ce băieții de la „La Familia” au decis să declare cât se poate de clar că sunt niște țărani needucați ale căror mentalități de oameni simpli nu-și au locul în secolul 21, un club din Cluj le-a anulat concertul fiindcă nu vor să se asocieze cu gunoaiele umane care sunt Sișu și „Puya”. Lucru absolut fantastic, e genul de lucru care ar trebui să se întâmple întotdeauna în astfel de situații.

Bine-nțeles, băieții au publicat un răspuns vis-a-vis de reacțiile la dizabilitățile lor mintale și de anularea concertului:

Oricine e liber sa faca in viata lui ce vrea, sa creada in ce vrea si sa iubeasca pe cine vrea.

… cât timp sunteți voi de acord cu ce vrea, în ce vrea să creadă, și pe cine vrea să iubească.

Ne pare sincer rau ca exista oameni care, in mintea lor, ne-au asociat cu homofobia, xenofobia și altele asemănătoare.

Deși literalmente vă încadrați în definiția homofobiei, asocierea voastră cu acest cuvânt e doar o opinie.

Suntem uimiti de agresivitatea cu care au reactionat si reactioneaza cei care nu au fost de acord cu umila noastra parere.

Umila mea părere e că orice copil care nu merge pe cont propriu până la vârsta de 8 luni ar trebui spoit pe asfalt. Este umila mea părere. VAI, DAR DE CE REACȚIONAȚI AȘA AGRESIV? Ce vreau să spun, în caz că ești ca Sișu sau „Puya” și ai intelectul unei pietre, e că în sine gestul de a reacționa agresiv la opinii diferite nu poate fi în niciun fel rău. Poți reacționa agresiv la forma unui nor pe cer sau poți reacționa agresiv la exemplul meu de mai sus; agresivitatea e un spectru și în unele contexte e justificabilă, cum ar fi în contextul actual, fiindcă umila voastră părere e extrem de dăunătoare bunei funcționări a civilizației. Simplu.

Nu toti suntem la fel, asa ca ar trebui sa ne obisnuim ca nu toti impartasim si aceleasi pareri.

Nu știu ce soi de deficitar ar spune că trebuie să ne obișnuim cu faptul că nu toți împărtășim aceleași păreri. Cred că toți suntem obișnuiți, cât timp nu ne-am născut ieri, dar una e obișnuință și alta e acceptare. Și Hitler avea niște păreri ciudate. Sunt oameni care au părerea că Pământul e plat și există conspirații globale ce implică milioane de oameni care țin același secret. Ce vreau să spun, în caz că ești ca Sișu sau „Puya” și ai intelectul unui burete, e că în sine, diversitatea opiniilor nu e neapărat un lucru bun, am dat exemple care susțin asta. Diversitatea opiniilor nu e bună în niciun fel atunci când unele opinii sunt în așa hal de deplasate încât literalmente se opun civilizației și raționamentului.

Atunci cand incercam sa impunem cu agresivitate O SINGURA parere ca fiind cea buna, revenim incet-incet la COMUNISM.

Părerea mea este de fapt că acei copii care nu pot merge pe cont propriu până la vârsta de 8 luni nu trebuie sub nicio formă să fie uciși, fiindcă e complet ridicol. Este părerea mea umilă, SINGURA mea părere vis-a-vis de subiect, pe care o consider cea bună; nu există altă părere bună, asta consider eu că e SINGURA. Să vină comunismul, deci. Ce vreau să spun, în caz că ești ca Sișu sau „Puya” și ai intelectul unei grămezi de bălegar, e că există atât de multe situații în care o singură părere ar fi considerată cea bună, chiar și de cei doi maimuțoi, încât literalmente nu mi-ar ajunge tot restul vieții să le enumăr pe toate.

Se pare ca “aparatorii tolerantei” devin intoleranti.

Ați spune același lucru și dacă „apărătorii toleranței” ar fi intoleranți față de uciderea copiilor care nu pot merge pe cont propriu până la vârsta de 8 luni, nu? Ce vreau să spun, în caz că ești ca Sișu sau „Puya” și ai intelectul unei flegme, e că literalmente nimeni, niciodată, nu a fost tolerant față de orice. BINE-NȚELES, SUNTEȚI RETARDAȚI MINTALI, CE DRACU’?

Doamne ajuta!

Doamne ajută, că să gândim noi pentru a ne ajuta e greu.

Așadar, Sișu și „Puya”, nu știu ce să vă zic. Nimic, că probabil niște minți atât de primitive nu ar fi capabile să ajungă până la sfârșitul unui articol așa de lung fără să uite ce citeau și fără să stea cineva lângă ei să le mai șteargă ocazional scuipatul de la gură. V-am auzit, spuneți că e dreptul fiecăruia să creadă ce vrea. E adevărat, bine-nțeles. Acum și voi trebuie să înțelegeți că opiniile voastre sunt în așa hal de înapoiate, lipsite de orice fel de bun simț ori raționament uman, și dăunătoare, încât meritați să aveți inteligența pusă la îndoială în cel mai dur mod posibil și să fiți batjocoriți crunt. Și alungați din orice societate civilizată, dar asta ar însemna să trăim în utopii.

P.S. Mai sunt multe “vedete” ca ăștia, îmi vine în minte „Cheloo”. Mai ziceți voi de cine mai știți, că sunt curios.

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.