Niște sentimente neplăcute

Nu știu cum să împac dorința de a scăpa cât mai repede de virusul ăsta cu dorința de a se infecta și a suferi chinuri groaznice atâția oameni pe care-i văd că exprimă niște opinii în așa hal de retardate și realmente dăunătoare încât am cele mai dezumanizante fantezii cu ei.

Sigur, poți explica cu relativă ușurință cretinismul oamenilor ăstora și poți argumenta că săracii sunt doar niște victime ale circumstanțelor din viețile lor, dar emoțional, nu aș vrea decât să îi văd zvârcolindu-se în chinuri în timp ce cineva stă lângă ei și le citește cu zâmbetul pe buze toate mizeriile pe care le-au scris online despre cum virusul nu există, ori e doar o gripă banală, ori că masca le încalcă libertățile, ori că e neplăcut să porți mască și nu o vor face, ori o mie de alții imbecilități crunte care n-au ce căuta ieșind din gura unui om care votează, care crește copii, ori care pur și simplu circulă liber pe stradă. Dacă în trecut mi s-ar fi zis că exagerez, acum pot spune ca adevăr absolut că simplul fapt că oamenii ăștia respiră e un pericol pentru societate. Literalmente, că ăștia infectează oameni nevinovați respirând.

N-am mai simțit așa ură și dispreț pentru o adunătură de proști împuțiți de la începutul anilor 20, când mă agitam din cauza religiei și a demenților care nu cred în virusul credinței cum nici ăștia nu cred în SARS-CoV-2. Disprețul a rămas intact, doar că în rest m-am mai blazat.

Momentan mă afectează profund existența acestor deficitari. Sper doar să nu am timp să mă blazez și în privința lor. La cum arată lucrurile acum, vor avea ei de suferit destul de curând și poate își mai schimbă un pic discursul după ce ei ori persoanele dragi lor au fost la un pas de moarte ori au rămas cu afecțiuni pe viață. Păcat că nu ne prea putem bucura de suferința lor, că vom suferi toți cu ei. Acum depinde de capacitatea fiecăruia de a vedea și partea bună a lucrurilor, și anume că în orice moment, vor fi acolo, undeva, numeroși imbecili din-ăștia care își blestemă zilele fiindcă la un moment dat au crezut fără niciun motiv real că știu ei mai bine.

Retardații ăștia fac atât rău și pun atâtea vieți în pericol încât îmi doresc să fie viețile lor în pericol. Spun asta cu reținere și cu mare greutate pe inimă, dar simt că mi-ar aduce bucurie.

2020

Alte articole:

4 comentarii

 • Armand Bogdan

  15/07/2020 la 13:40

  “Fantezia” mea bolnava e sa ma duc in mijlocul protestelor anti “dictatura sanitara” daca m-ar confirma cu asa ceva. M-as externa din spital pt o zi, ca nah, se poate, ca e permis acum, m-as duce acolo printre ei si dupa m-as intoarce in spital. Da’ collateral damage e prea mare, oricat m-as proteja, si maimuțele au si rude ce nu le impart convingerile. Realizez ca e o nebunie, dar nu stiu cum poti convinge oamenii astia ca problema exista daca nu-i infectezi intentionat, ca ei sustin ca nu exista. Dar na, asta e o chestie extrema pe care n-as face-o niciodata, da’ e frumos sa visezi :))

  Reply
  • Ovidiu Avrămuș

   15/07/2020 la 13:49

   hai sa fim sinceri, si daca s-ar infecta, tot ar mai fi o parte din ei care nu ar crede in virus. e clar ca oamenii astia sunt olimpici la gimnastica mintala, nu ii subestimez deloc.

   Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.