Am prieteni pe haifaiv!

Mi-am facut acum ceva timp cont pe Hi5 (nu mai stiu de ce sau cand). Nu m-am ocupat niciodata de el si nici nu ma voi ocupa (Hi5 mi se pare o prostie). Azi primii un e-mail in care cineva ma intreba daca vreau sa fim “prieteni”. Intrai pe Hi5 de curiozitate, sa vad daca am cont (nici eu nu stiam). Se pare ca am . Ma mai uitai pe acolo si vazui ca am 16 “friend requests” (cereri de prietenie). Ba mai mult, am deja 15 “prieteni” (cum or fi ajuns acolo habar n-am). Chestia e ca majoritatea din astia care vor sa fim “prieteni” sau care imi sunt deja “prieteni” n-am nici cea mai vaga idee cine sunt.

Printre “prieteni” gasii o fosta vecina cu care nu am mai vorbit de mai bine de 6 ani . Nici nu-mi venii sa cred cand o vazui. Nu stiu pe ce dracu’ mai facui eu click pe acolo si ajunsei pe o pagina pe care scrie ca mi-au gasit 73 de “prieteni” pe Hi5 .

Vad ca am si 20 “friend suggestions” (sugestii de prietenie). Nu stiu ce naiba sunt astea, dar gasii pe unii care habar n-am cine sunt sau altii care-i cunosc/i-am cunoscut dar cu care nu am absolut nicio legatura. Gasii si pe prietena unui prieten pe care n-am cunoscut-o niciodata si n-am avut niciodata contact cu ea.

Cred ca toate astea au legatura cu Address Book-ul de la Yahoo!, ca altfel nu imi explic.

Numai ciudatenii pe haifaivu’ asta.

Alte articole:

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.