Cum sa scoti idiotii la iveala

Am facut un post acum ceva timp in care spuneam despre o noua functie in Yahoo! Messenger 10 BETA (in prezent ultima versiune e 9, iar atunci cred ca era 9 BETA). Postul l-am scris in urma a multor conversatii cu indivizi descrisi de cuvantul principal din postul respectiv.

Nu pot sa spun cat de evident este faptul ca postul e complet neadevarat. E atat de evident, incat ar trebui sa ai jumatate din creier inactiv ca sa nu-ti dai seama. Cand l-am scris nu m-am gandit ca vor exista ‘victime’, dar se pare ca am subestimat foarte mult prostia oamenilor.

Prin ‘victime’ ma refer atat la cei care ma intreaba de unde il pot lua (adauga un citat in engleza si o poza care poate fi modificata si in Paint si imediat musca fraierii), cat si la cei care imi spun ca postul e ridicol si nu e deloc credibil, cand e dureros de evident ca am scris postul cu asta in minte.

Ma distrez, ce-i drept. Unuia i-am spus ca fac parte din testerii oficiali si pun pariu pe ce vreti ca sunt foarte multi care o ia de buna. Poate voi mai face chestii de genul asta pe viitor. E prea amuzant.

Alte articole:

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.