Diferenta de varsta

Am vazut intamplator acum cateva seri la stiri ca o fetita de 13 ani a declarat ca prietenul ei, in varsta de 24 de ani (24, nu 14) a violat-o. Mai tarziu a recunoscut ca nu s-a intamplat nimic de genul asta, ci doar voia razbunare, pentru ca barbatul s-a despartit de ea.

Acum eu va intreb (am inceput si eu :)) -> prietenii stiu), voua vi se pare normal? Nu ma intelegeti gresit, nu am nicio problema cu diferenta de varsta dintre persoanele unui cuplu, 5, 10, 15 ani, nu am nimic cu asta, dar nu e ceva normal atunci cand unul din cei implicati e un copil care inca nu stie pe ce lume traieste. In cazul asta celalalt abuzeaza de copilul in cauza, iar in cazul barbatilor e cel mai rau. Sa ai 24 de ani si sa stai cu o fetita de 13 ani inseamna sa nu ai pic de demnitate si respect de sine, inseamna sa fii demn de mila. Cum ar putea un barbat sa spuna ca are o prietena de 13 ani? Cand te intreaba cineva daca ai prietena, ce spui? ‘Da, am, e in clasa a 6-a si e cu 11 ani mai mica decat mine.’

Ca sa nu mai spun de ce cred parintii fetei. Eu cred ca in locul tatalui il prindeam pe ala si il bateam pana uita ca exista orice fata in viata lui.

E extrem de jenant, insa multi nu-si dau seama, ceea ce e trist si e un fenomen foarte raspandit. Fetele n-au nicio problema cu asta, cred ca impresioneaza pe cineva cu faptul ca prietenii lor sunt mult mai mari ca ele, dar nu se gandesc ce spune faptul asta despre indivizii respectivi.

Bleah.

Alte articole:

11 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.