Amintiri din generala – #10

* Prin clasa a 7-a cred, varul unei colege (Dama) avea clasa vis-a-vis de-a mea. Ma intelegeam bine cu el si il mai vad si in ziua de azi din cand in cand. Intr-o zi intra la mine in clasa, striga la mine: ‘Ovi, prinde!’ si imi arunca ceva. Eu, din instinct, am prins obiectul respectiv, ceea ce am regretat apoi foarte mult. Imi aruncase un cactus luat din laboratorul de biologie.

* In clasa a 8-a, nu mai stiu in ce laborator (cred ca cel de fizica), eu si cu o colega (sau doua, nu mai stiu) ne-am apucat sa scriem cu marker-ul pe o banca. Dupa ce s-a terminat ora am plecat, iar in cursul urmatoarei ore a venit un profesor la noi la clasa si ne-a intrebat cine a stat in banca respectiva. Noi, tremurand de frica, ne-am ridicat in picioare, crezand ca o sa ne spanzure pe loc. Profesorul respectiv ne-a trimis la laborator si ne-a pus sa curatam tot ce am scris. Cu niste bureti si detergent de la femeile de serviciu, am frecat cat am putut de tare banca, mai mult de frica profesorului de fizica, care era ceva mai aspru. Am scapat, insa. Am curatat bancile pana ni s-au inrosit mainile, apoi am fost liberi sa plecam. Ce fericit am fost ca am scapat doar cu atat…

* Prin clasa a 6-a cred, colegul meu de banca (Tomel) mi-a pus un creion pe scaun exact inainte sa ma asez, cu varful in sus. Eu nu l-am vazut si m-am asezat normal pe scaun. Imediat am sarit ca ars si am dat drumul la un tipat de durere. M-am dus la baie, m-am desfacut la pantaloni si am vazut cu oroare sangele care-mi iesea din buca stanga. Tot restul zilei am stat stramb pe scaun.

* In clasa a 6-a, la ziua unui coleg (Iulian), eram mai multi la ala in sufragerie si ne jucam nu stiu ce joc. Eu eram langa usa, cu fata la perete si restul erau in partea cealalta a camerei, pe canapea. Nu mai stiu ce am zis, dar stiu ca am injurat pe cineva in gura mare. Dupa asta a urmat liniste. M-am intors si am vazut ca era usa deschisa, apoi mama sarbatoritului a bagat capul in camera si s-a uitat la mine. Eu am zambit stanjenit si n-am zis nimic. Ne-a intrebat daca ne distram, apoi a plecat si am ramas acolo scrasnind din dinti.

Alte articole:

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.