Prima zi din clasa a XI-a

Bun, avand in vedere ca ieri noapte a fost ultima noapte din vacanta, am ales sa o petrec… treaz. Mi-am luat niste cafea, cipsuri, iriver-ul si m-am bagat in pat. Am vazut un episod din Criminal Minds, am vazut doua filme (Life of Brian si The Meaning of Life, care apropos sunt geniale) si am ascultat muzica pana la 06:30 cand “m-am trezit”. M-am imbracat, m-am spalat, am mancat, apoi mi-am mai luat o cafea si am bagat linistit o tigara la calculator. Pe la 07:40 cred ca am plecat de acasa (am trecut intai pe la doi colegi).

La scoala am ajuns pe la ora 09:00, primii trei de la noi din clasa si printre primii… in general. Fiind ziua unuia din colegii aia doi, am avut suc si bomboane la gramada, plus bomboanele aduse de doamna diriginta ( multumim doamna diriginta! ;;) ). Dupa cum ma si asteptam, diriginta nu a ratat ocazia sa imi reproseze faptul ca mi-am lasat parul lung. Colegii tot aia sunt, majoritatea nu imi par schimbati. In schimb a plecat unul, care de fapt a ramas repetent. Pe la ora 11:30 cred ca am plecat de la scoala si impreuna cu grupul de elita al clasei, am fost pe la Unty unde ne-am delectat cu bere rece, o pizza uriasa, un fum ocazional si un film, dupa o zi extenuanta de scoala.

Si cel mai important, in 4 din cele 5 zile am 6 ore si intr-una am doar 5. Daca mai scadem si orele la care mai chiulim de obicei, avem un orar foarte lejer. Directoarea noastra P!nk a plecat in Coanda si acum avem un director nou. Nu l-am vazut, cine naiba s-a dus sa auda ce scuipa el in microfon?

Sambag, a inceput scoala. :|

P.S. Clasa de-a 9-a cu doar doua sau trei fete?? Cum domne’?! blink

Alte articole:

17 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.