ÎnGTA, Jocuri

Aprecieri

Am primit acum cateva zile un mesaj de la un individ din Portugalia care suna cam asa:

“Holy shit dude.
I love GTA San Andreas, I downloaded GTA 4 because GTA San Andreas just seemed outdated. I got fucking mad when I realised GTA 4 would only run on my pc with minimum quality settings. So I went back to San Andreas, I went looking for some mods, but I’m a noob at modding so I searched full patches. I found your Real v2 version and loved it, then I found v3. I downloaded it, and fuck, this is awesome. And I’m here to ask you, please finish this mod. I mean, you worked your ass off for 5 years and finally reached a mod that is just pure awesomeness. It’s a real alternative to the GTA 4 heavy weight. With more 2 or 3 months of work, you can finish this patch and make it your last. You’re only as good as your last show, and quite honestly, you left the gig with 4 songs to go. Finish this motherfucker, make it big man! I can help you finding bugs, I’ll test it for you and keep you posted on bugs I find, but finish this thing for us dude, for all of us who want to play GTA 4 but can’t because it’s too fucking “heavy”.”

O persoana care reuseste sa vada dincolo de micile “greseli” si vede potentialul, vede esenta a ceea ce am facut si intelege eventualele “scapari”, intelege ca nu se datoreaza necunostintei si nu sare ca altii sa-mi atraga atentia asupra unor lucruri pe care le stiam si pentru care am avut motive sa le fac/las asa cum sunt. Nu din intamplare zeci de mii de persoane (da, ai citit bine, am trecut chiar de suta de ceva timp) au pus mana la un moment dat sau altul pe munca mea, de-a lungul celor 5 ani in care am “prestat”. Nu a fost o greseala, nu e ceva nemeritat, fiindca daca un lucru nu e bun, nu “se vinde”.

In fine, aprecieri am primit multe si voi mai primi, insa nu multe ma impresioneaza asa ca asta si nu multi imi trimit mesaj personal sa ma roage sa termin ultimul “show”, asa cum ii spune el.

Da, ma laud. Pentru ca sunt bun. Pentru ca eram bun.
Si pentru ca intotdeauna imi place sa le dau peste nas celor care se cred mai importanti decat sunt si gasesc intotdeauna motive mai mult sau mai putin puerile pentru a se lua de tine si de munca ta.

Alte articole:

4 comentarii

 • bogumil

  18/11/2010 la 15:13

  Ha, ha! Era sa zic eu de ce esti bun (si da are conotatie sexuala, dar nu in sensul in care l-ai vrea… sau mai stii…) As vrea sa spun ca n-am mai vazut asa om penibil, dar netul e plin, din pacate. Felicitari, faci parte din gloata anonima de lameri internauti.

  Auzi tu… “Da, ma laud. Pentru ca sunt bun. Pentru ca eram bun”. Hai da-te dreacu’ ca esti simpatic… NOT!

  Reply
 • kNoxx

  31/12/2011 la 12:51

  mie, mi se vede absolut normal jocul, ca un SA normal. Apas Shift+F12 si din masinile normale, Opel Astra de culoare grena, mi se face un Opel Astra de culoare visinie, stearsa, cu putin negru. Cladirile nu mi se vad daca merg cu viteza cu masinile.

  oricum. poate am eu un jaf de pc. dar bv. chiar daca scriu dupa atata timp, felicitari pentru munca depusa, e smeker tare V3-ul asta;)

  Multa Bafta, si nu baga de seama comentariile tuturor idiotilor, taranilor si imputitilor de la tara, care le-a pus mama cadou de craciun internet. !

  BAFTA ~!~!~!~ Good Luck & Have FUN ~ !

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.