Excursie

Si uite ca s-a dus si asta, probabil ultima noastra excursie ca si colegi. Dintr-a 11-a ne tot rugam de diriginta sa facem excursie si abia acum am facut-o, dar e bine. M-am simtit mai bine decat ma asteptam si daca ar fi sa trec din nou prin asta nu as schimba nimic.

Ce-i drept, au fost si unele lucruri (de fapt persoane) care m-au deranjat, dar am preferat sa nu le acord prea multa atentie fiindca nu avea rost, cu unii oameni nu poti discuta despre anumite lucruri. Aparent, ce fac eu cu prietena mea, desi nu afecteaza pe nimeni in niciun fel si nu e treaba nimanui, e de fapt treaba tuturor si ii afecteaza pe toti. Intr-un fel e amuzant sa ii vezi pe unii cum comenteaza asupra unor lucruri si aproape fac scandal din cauza lor, desi nu ii priveste absolut deloc. Nu, pe bune, absolut deloc, cateodata ramai prost cand vezi cum se comporta unele persoane. In fine, as putea tripla paragraful asta vorbind despre asta, dar nu mai intru in detalii fiindca nu are rost, ideea e ca am ramas surprins sa vad interestul unora fata de ce fac eu si cum am ales sa imi petrec excursia. Prostii.

Imi pare rau ca a durat asa putin, cele 3 zile parca au trecut prea repede.

Nu o sa mai fac ca acum 2 ani, nu o sa mai mint ca mi-a placut excursia la nebunie. O sa spun ca mi-a placut si de data asta va fi opinia mea sincera. Pentru unii poate a fost misto, smechera, bestiala, sau mai stiu eu cum, insa pentru mine a fost frumoasa si linistita si asa o prefer eu. Asa am ales eu sa fie. Bine, m-am imbatat eu putin a doua seara si am… apoi am… dar asta nu se pune.

Poze nu mai pun, n-are rost. Plm, sunt pe Facebook.

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.