Scurte #6 – Sala de forta

Inteleg sa vrei sa fii sanatos, sa faci exercitii fizice si sa te mentii in forma, dar nu suport sa vad toti taranii (sau cocalarii, tot aia) cum se duc la sala de forta si pun pe ei 10kg de muschi doar ca sa fie smecheri si sa isi etaleze muschii prin maieuri si tricouri care la fiecare miscare stau sa se rupa pe ei. E regula printre astfel de specimene ca marimea tricoului e invers proportionala cu marimea corpului; cu cat mai mare esti, cu atat mai mic si mai stramt sa fie tricoul, sa vada toate fetele ieftine ce barbat adevarat esti.

Singurele persoane in ochii carora cresteti sunt grupurile de indivizi la fel de limitati ca si voi. In lumea reala, sunteti niste gunoaie care isi lucreaza corpul, iar capul e vacant.

De ceva timp a inceput sa ma fascineze psihologia. Poate faceti ceea ce faceti fiindca sunteti nesiguri pe voi, ca barbati, din cine stie ce motiv de 10cm. Nu stiu, e doar o idee.

Alte articole:

8 comentarii

 • denisafr

  04/12/2011 la 22:41

  Unii sunt chiar ridicoli cu pachetelul lor de muschi, si-au lucrat atat de mult unele parti ale corpului incat au ajuns disproportionale cu restul corpului.

  Reply
 • Stefanovici D.

  05/12/2011 la 01:30

  poate te fascineaza psihologia, insa clar nu sti nimic. cand faci afirmatii bazate pe observatii ale caracteristicilor psihologice ale unei singure persoane sau ael unui grup, le faci fara ca parerile personale sa aiba vreo implicare, oricat de mica, altfel “intervin emotiile” si se duce dracu’ tot.

  in calitate de student cu studii superioare in disciplina psihologiei si ramurilor terapeutice ale acesteia, imi pare rau sa te anunt ca te clasezi intr-o categorie al carei numar se mareste ingrijorator de mult, cea a adolescentilor/tinerilor instabili emotional care nu-si pot imbunatati aptitudinile de adaptare sociala decat prin prisma criticii fara substanta si a rachiunii purtate claselor diferite de persoane care in trecut te-au agresat emotional.

  esti la fel de usor de citit ca un prompter.

  Reply
  • ovisebdan

   05/12/2011 la 02:05

   In calitate de administrator cu privilegii superioare asupra acestui blog si articolelor scrise pe acesta, imi pare rau sa te anunt ca partea cu motivul de 10cm era o gluma, nu stiu daca te-ai prins, nu era chiar greu. Ai luat-o putin cam in serios, nu crezi? Te pomenesti ca ti-am atins un punct slab (iar glumesc, zic in caz ca nu te prinzi nici acum).

   Instabil emotional? Nu as merge asa departe, e cam mult spus. Te asigur, de asemenea, ca aptitudinile mele de adaptare sociala nu lasa de dorit, asta nu a fost niciodata o problema.

   Critica fara substanta? Acum chiar ma simt insultat.
   Rachiuna? Nu, n-as zice rachiuna, as zice mai degraba dispret. Dispret pentru persoanele inferioare. (Sunt curios ce concluzii vei trage in urma a ceea ce am spus acum, probabil ma “citesti” cu mare usurinta.)
   Partea cu agresiunea emotionala nu prea se aplica, dar tu ma cunosti si imi cunosti mai bine viata decat o cunosc eu, tu esti studentul cu studii superioare in disciplina psihologiei si ramurilor terapeutice ale acesteia.

   P.S. Partea cu prompter-ul ma amuza teribil.

   Reply
 • Dan

  06/12/2011 la 04:32

  Cat de bine le-o zis astora care vor sa afirme ceva doar in dorinta de a parea destepti pe un blog :)) …. bravo ovidiu si respect pentru ce faci ;)

  Reply
  • Ovidiu

   06/12/2011 la 21:04

   Siiii… ce legatura are asta cu subiectul de fata si in ce fel conteaza? Nu-mi dau seama de ce crezi ca ar avea vreo relevanta pentru mine sa stiu ca locuiesti in Rovine si ca stii cine sunt.

   Reply
 • Marius

  12/12/2012 la 17:26

  (Rachiuna? Nu, n-as zice rachiuna, as zice mai degraba dispret. Dispret pentru persoanele inferioare.)

  Esti mult mai inferior decat multi alti din tara/lumea asta,artrebui parinti sa mai stea de vorba cu tine.
  Dispret pentru persoanele inferioare = cocalarul ciumeg…sigur nu ai fost molestat de parinti tai sa de alte rude de prin familie ?

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.