Privind înapoi (2019)

2019 a fost un an semnificativ. Aș vrea să intru în detalii, scrisesem deja tot ce aș fi vrut să spun, dar cred că aș răni niște sentimente și nu aș vrea să fac asta chiar astăzi, așa că rămâne un subiect pentru altă dată.

Două lucruri care mă bucură acum sunt faptul că din august până acum am slăbit 14kg, fiindcă asta pățesc eu când am inima frântă (10 ani mai târziu, “viața” s-a întors pentru runda a doua), și faptul că simt că anul ăsta am câștigat un prieten nou. Ne cunoaștem din liceu și ne-am mai văzut de-a lungul anilor, dar în 2019 am strâns mai mult legătura.

Anul ăsta am trecut printr-o despărțire dureroasă după 5 ani și jumătate împreună și astfel am ajuns să înțeleg mai bine valoarea oamenilor cu care mă înconjor, fără care situația ar fi fost mult mai dificil de suportat. Mulțumesc! Vă știți voi.

Lucrurile pe plan personal sunt bine acum. Vor fi și mai bine.

2019 în mare, fără multe detalii private care conturează un an plin de evenimente importante, cel puțin de la despărțire încoace:

De prin 2018 folosesc o aplicație numită Pixels, care e foarte simplă: la finalul fiecărei zile mă întreabă cum m-am simțit în ziua respectivă, și trebuie doar să acord o culoare zilei în funcție de starea mea. Și atât. Opțional, pot scrie ceva despre ziua aia și mai pot selecta emoțiile pe care le-am simțit în ziua respectivă. Îmi place că la final de an pot să mă uit pe calendar și să am o imagine de ansamblu asupra anului pe care l-am avut. Mai jos este 2019 din august până la final, fiindcă din august am început să mă gândesc mai bine la felul în care îmi înregistrez starea de ansamblu la finalul fiecărei zile, așa că ce e înainte de august nu mai iau în considerare.

La mulți ani!

Alte articole:

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.