• Home
  • Diverse
  • Antonie Solomon candidează iar la primăria Craiovei și voi îl veți vota, ca niște proști ce sunteți

Antonie Solomon candidează iar la primăria Craiovei și voi îl veți vota, ca niște proști ce sunteți

După ultimul mandat al lui Antonie Solomon la primăria Craiovei, individul a făcut 3 ani de pușcărie pentru luare de mită în timp ce era primar (după ce mai fusese arestat și suspendat din funcție cu câțiva ani înainte, tot pentru asta). Corupție, adică, România fiind una dintre cele mai corupte țări europene, așadar și printre cele mai sărace și needucate. Acum candidează iar la primărie, deși în 2013 spunea că după ce își servește sentința nu se va mai întoarce la viața publică.

Știți ce le place mult românilor? Să își înjure politicienii fiindcă sunt corupți, fură, și nu țin cont de bunăstarea populației. Știți ce le place și mai mult românilor? Să voteze politicieni corupți, care fură și nu țin cont de bunăstarea populației. Îmi apar pe Facebook postări electorale de la hoțul ăsta, poze cu el în timp ce merge prin cartierele Craiovei, în timpul unei pandemii care ne-a pus țara în genunchi, și DĂ MÂNA CU ZECI DE OAMENI. Fără mască, bine-nțeles.

Și oamenii îl vor vota. Mulți, poate chiar majoritatea (eu la asta mă aștept). Carevasăzică, oamenii vor contribui voit și conștient la toate lucrurile care nu le plac lor la orașul ăsta, la țara asta. Apoi se vor plânge. Cum fac întotdeauna.

2020


Pe lângă comentariul de mai sus, am mai scris unul în care am menționat că a făcut pușcărie pentru luare de mită. Ambele comentarii, inclusiv cel de mai sus în care doar îi vorbeam unei idioate despre purtarea măștii, au fost șterse, și acum nu mai pot comenta pe pagina lui.

Sursă foto: Gazeta de Sud

ACTUALIZARE: Un comentariu:

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.