A doua zi de scoala

Astazi fu o zi… mai interesanta decat cea de ieri… no-idea.jpg.

Facui cunostinta cu mai multi colegi, ne aranjaram deja in clasa, iar eu stau in banca cu fostul coleg de scoala, pe randul de la geam.

Un lucru nou care imi place foarte mult e pauza de 20 de minute biggrin.jpg. Un alt lucru nou care imi place sunt profesorii. Parca sunt rupti din Rai. Cei mai de treaba profesori pe care i-am intalnit, in special profesoara de romana care pe toata durata orei nu isi stearsa zambetul de pe buze, ba chiar ne lasa sa plecam de la a doua ora (era ultima).

La fizica dadui o lucrare predictiva, da’ nu-i nimic ca nu o sa treaca notele, iar profesoara fu foarte intelegatoare cu noi si zise ca nu se asteapta sa raspunda cineva la toate intrebarile. Din 20 nu raspunsei la vreo 6… :-??.

La informatica, diriginta decat ne spuse cum o sa fie orele de informatica si cele la laborator si mai discutaram despre mai multe chestii (nu legate de informatica).

La engleza, profesoara, precum si restul, este foarte de treaba. Ne puse cateva intrebari de gramatica si deja facui o impresie buna ( raspunsei de vreo 3 ori, o data cand nu stia nimeni, iar spre sfarsitul orei ma intreba cum ma cheama smile.jpg ).

Profesoara de franceza, dupa ce ne impuse cateva reguli (majoritatea de bun simt, cum ar fi vorbitul in timpul orei sau in timp ce vorbeste ea) ne scrise cateva reguli de pronuntie pe tabla si mai vorbiram despre noi.

La chimie nu venii profesorul/profesoara.

Pana acum, toti profesorii sunt de nota 10 si sper ca toti sa fie asa.

Atat deocamdata, poate va mai scriu maine.

P.S. Tot urasc sa mi se spuna boboc 62.jpg.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.