• Home
 • Diverse
 • Româna NU e a doua limbă vorbită la Microsoft și niciodată nu a fost

Româna NU e a doua limbă vorbită la Microsoft și niciodată nu a fost

Am fost ieri la o întâlnire organizată de BMW; unul dintre reprezentanții români ținea o prezentare despre industria auto din România și ca să impresioneze nemțoteii, le-a menționat că româna este a doua limbă vorbită la Microsoft, urmat de o scurtă pauză, ca să aibă timp ăia să proceseze cât de grozavi suntem.

Treaba asta nu a fost niciodată adevărată, și cu puțin scepticism în fața mândriei oarbe, o căutare rapidă ar fi dezvăluit asta. Mai mult de atât, avem chiar mărturisirea celui care a inventat povestea asta.

Așa că hai să uităm de treaba asta cât mai repede și să nu o mai fluturăm pe la nasul investitorilor străini, că ne facem de râs.

Alte articole:

2 comentarii

 • Marius Dragomir

  17/03/2017 la 15:48

  Si chiar daca ar fi fost, cum ar fi asta meritul alora care tot mentioneaza asta peste tot? E meritul celor putin care au ajuns acolo si al celor care i-au sustinut, but that’s about it.

  Reply
  • Ovidiu Avrămuș

   17/03/2017 la 15:49

   nu intelegi tu cum e cu mandria nationala. daca esti nascut in Romania, de exemplu, si toata viata o petreci in alta parte si ajungi mare om, esti romanul cu care ne mandrim toti. ia uite ce oameni da Romania lumii.

   Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.