A patra zi de scoala

Singurul lucru care nu imi place e faptul ca trebuie sa ma scol devreme (si din cauza asta, sa ma culc devreme). In rest totul e bine.

Primele 2 ore (fizica) trecura destul de repede.

A treia ora fu religia. Discutaram despre mai multe chestii. Ajunsa vorba si la credinta, iar un coleg spuse ca e ateu. Profesoara incepu’ sa spuna niste tampenii cum ca “pana la 18 ani parintii decid, daca ei sunt credinciosi si tu esti credincios, iar dupa 18 ani poti fi ateu” no-expression.jpg. Chestia asta mi se paru de o stupiditate acuta. Imi venea sa-i arunc pixu-n cap.
Apoi veni vorba de dovezi, si ca acestea nu exista, dar ca trebuie sa avem credinta indiferent daca exista dovezi sau nu. Atunci realizai ceva: profesoara de religie e o cretina.
Am vazut ieri pe strada o haita de castraveti care alerga dupa o masina. Cum adica e imposibil? Ce daca nu exista dovezi? De ce sa nu crezi? no-expression_2.jpg
Eu cred ca lumea crede in Dumnezeu doar pentru ca au nevoie de cineva langa ei intotdeauna, cineva care ii asculta si le intelege problemele, cineva caruia poti sa ii spui absolut orice si sa ii ceri ajutorul in privinta oricarui lucru. Sfatul meu? Vorbiti cu o furculita. Exista mai multe sanse sa va raspunda furculita.

Urmatoarele 2 ore (matematica) nu fura chiar asa rele. Facuram exercitii la tabla. Exercitii care “am invatat” sa le rezolvam in clasa a 7-a. Da’ de unde… niciunu’ din noi nu stia ce-s alea… In fine…

Chimia… bleah!

Muzica… bleah!

Maine se mai muta un baiat de la alta clasa la noi, si ghici ce? A fost cu mine la scoala smile.jpg (pentru cunoscatori: Andrei de la 8D).

Atat pentru azi… pe maine.

Alte articole:

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.