A treispea si a paispea zi de scoala

A treispea zi de scoala…

M-am trezit dimineata la 06:45. Frant, ca deobicei. Pornesc calculatorul ca sa mai uploadeze la GTA SA Rv2 (il las pornit cand plec) si ma trezesc ca se ia curentu’ in timp ce se incarca Windows. Mhm… asta e…

Dau sa-l pornesc din nou, da’ ce zici, mai vrea?
Nici in Safe Mode nu mai mergea.

Noroc ca a fost tata acasa dimineata si a reinstalat Windows-ul. Cand am venit eu de la scoala m-am apucat sa instalez tot ce aveam eu pana acum si de-aia nu am avut timp sa scriu.

Prima ora – matematica.

A doua ora – sport.

A treia ora – istorie. Am discutat despre Egipt si faraoni. Profesorul vrea ca fiecare sa citim cate o carte (alesa de noi de pe o lista) apoi sa aducem rezumatul. Fiecare copil are cate-o luna in care trebuie sa isi prezinte rezumatul. Eu am ales “Crimele Mozaicului” (asta era singura ramasa care parea interesanta, celelalte erau deja luate) si trebuie sa fac rezumatul in mai. Mai e destul timp 78.gif.

A patra/cincea ora – T.I.C.. Lucrul in laborator e mult prea usor. Am “invatat” sa lucrez in Notepad no-expression.jpg. Mai spre sfarsit ne-a lasat sa umblam si cu PowerPoint-ul. A zis ca normal printr-a 10-a invatam sa lucram in PP no-expression.jpg. Asta inseamna ca eu stiu de clasa a 11-a. Prima prezentare facuta in PP are cativa ani buni. De atunci am mai invatat multe.

A sasea ora – informatica. Tot limbaj pseudocod. Dar am invatat sa facem lucruri noi. Imi place limbajul. E foarte interesant.

A saptea ora – biologie.

A paispea zi de scoala…

Prima/a doua ora – fizica. La fel ca ultima oara no-expression.jpg.

A treia ora – religie. Ne lua la rand si ne puse intrebari din lectia trecuta. Mie imi puse doua si nu raspunsei la niciuna… no-idea.jpg. Are pretentia sa invatam… no-expression_2.jpg. Nu trecu nicio nota, asta fu doar asa… “la vrajeala”.

A patra/cincea ora – matematica. Doua ore de matematica… 37.jpg.

A sasea ora – chimie. Lectie “noua”. Eu am mai facut asta in clasa a saptea.

A saptea ora – muzica. La la laaaa! Am ras pana ne-am praaapaaadiiit.

Atat.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.