Revelion 2007-2008

Revelionul l-am petrecut cu parintii si cu o prietena.
Majoritatea baietilor de la mine din clasa l-au petrecut impreuna. Eu nu am fost cu ei pentru ca daca nu ma duceam sa beau ma duceam degeaba no-idea.jpg.

Am fost in centru la concert. Canta Talisman cand am ajuns eu. A fost… placut, nu sunt mare fan al lor, dar au cantat destul de bine.

Au fost si parti mai nasoale.

In timp ce stateam prin multime simt ca ma impinge ceva de la spate. La inceput am ignorat asta. Dup-aia a inceput sa ma impinga si mai tare. Pana la urma m-am uitat sa vad ce e, si il vad in spate pe unu’ care era cam la un metru de mine. Ma uit putin mai jos, si vad ce ma impingea. Era burta lui. Ma dau putin mai in fata, burta ma urmareste. Iar ma dau mai in fata, burta tot acolo. Pana la urma am zis sa raman pe loc sa vad ce se intampla. Am ajuns sa fac un efort din a sta pe loc, burta ma impingea din ce in ce mai tare. Pana la urma a plecat tipul (probabil din cauza ca eram cu cotul in burta lui de vreo 5 minute).

Artificiile mi-au placut. Poate ca mi-ar fi placut si mai mult daca in jumatate din timp nu stateam sa ma sterg pe fata de chestiile care cadeau din cer.

Cand sa plecam (dupa 40 de minute de stat pe loc, eram inghetat in totalitate) ma dureau picioarele de nu mai spun, puteam sa simt cum imi pocnesc genunchii. Ma mai pomenesc ca ma calca unu’ pe picior de parca mi-l amputeaza (stiti cum e cu degetele inghetate…).

Am mai fost pe la niste prieteni dup-aia, ne-am intors acasa la 3 si la 05:30 am dat cu porcu’.

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.