Se pare ca nu sunt singurul

Se pare ca nu sunt singurul cu header nou. Acum 3 zile mi-am facut noul header. Azi are si Gabytza un header nou care, nesurprinzator, seamana cu al meu. Ba e chiar evident ca e facut dupa modelul celui facut de mine. De ce zic nesuprinzator? Din cauza asta.

Pustiule, nu e nimic rau in a copia unele lucruri, dar trebuie sa stii cum sa le copiezi, astfel incat sa nu plagiezi (asta nu are legatura cu header-ul).

Iar header-ul… ce pot sa spun, chiar nu ai pic de imaginatie? Fa-ti tu singur un header, nu te mai inspira de la altii.

Alte articole:

8 comentarii

 • octav90st

  08/04/2008 la 15:35

  Parerea mea e ca daca lumea nu ar avea imaginatie si nu ar crea lucruri interesante, asta nu ar avea ce sa mai puna la el pe blog. Si auzi faza, ii las comm pe blog unde dovedesc ca nu are drepturi asupra chestiilor pe care le-a copiat, si el le modifica, spunand ca din cauza limbajului neadecvat. Du-te o mie de ani!

  Reply
 • ovisebdan

  08/04/2008 la 15:38

  am vazut, evident ca le-a editat ca sa nu vada lumea ce fel de om e
  inclusiv mie mi-a editat un comentariu, dar la mine e diferit, mi l-a editat si a facut sa para ca eu il laudam si il rugam sa ma faca membru (patetic)

  Reply
 • gabytza

  08/04/2008 la 16:41

  iti multumesc. Articolele tale scrise despre mine imi aduc trafic. Sambata de exemplu La Referee spunea ca 108 oameni au intrat pe blogul meu de la tn. ms inca odata

  Reply
 • ovisebdan

  08/04/2008 la 16:45

  inca o dovada de prostie
  atata timp cat vizitatorii tai nu intra pe blogul tau pentru ca sunt interesati, ci doar pentru ca cineva te vorbeste de rau, nu ai cu ce sa te mandresti
  cand o sa ai vizitatori care intra pentru ca ai facut ceva bine, atunci sa te mandresti

  Reply
 • octav90st

  08/04/2008 la 20:05

  omu stie ca esti respectat in lumea gta si a modificat doar ca sa se dea mare ca esti la picioarele sale. doar se vede de la o posta ca e modificat. sa-l prind eu pe asta, ca il bat pentru toti de la care a copiat. mama ce-i fac, numa sa-l vad in fata mea. aoleu!

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.