Mai putine ore la scoala

Un proiect de ordin al Ministerului Sanatatii, care se afla in dezbatere publica, stabileste reguli clare privind protejarea sanatatii elevilor, precum numarul maxim de ore pe saptamana, modalitatea de intocmire a orarului scolar, indeosebi la unele discipline, numarul maxim de copii la gradinita, etc. In baza ordinului, elevii vor avea mai putine ore la scoala, numarul maxim fiind stabilit in functie de varsta, astfel: clasa I – 3-4 ore pe zi si clasele II-IV – 4 ore pe zi clasele V-VIII – 4-5 ore pe zi clasele IX-XII – 5-6 ore pe zi invatamantul postliceal si universitar – 6 ore pe zi.

Eu unul nu ma plang, m-am saturat de 7 ore in fiecare zi. Auzisem ca acum, intr-a X-a, as fi facut si mai multe in unele zile, deci ma indoiesc ca voi avea zile doar cu 5 ore, dar si cu 6 e cu siguranta mai bine.

Voi ce parere aveti despre asta?

Alte articole:

4 comentarii

 • 764

  13/08/2008 la 14:38

  eu cred ca asa o sa fie..o sa avem cate 5 ore pe zi ca nu cred ca un parinte ar vrea ca odraslei lui sa ii fie mai rau ;)

  Reply
 • tudor

  06/10/2008 la 23:33

  n’am ce sa zic…la tv zice ceva si in realitate se intampla ceva cu totul diferit,5-6 ore pe zi….eu fac 8 ore 3 zile la rand ….si luni si vineri 7 ore….ce ar trebui sa facem…din cate am auzit ii lege…nu se respecta legea ? park era sfanta 8-|………..cat despre parinte care nu vrea sa ii fie mai rau la copil nush ce sa zic….ei cred ca ii bine sa avem cat mai multe ore ca sa avem ceva in cap

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.