Craciunul

Bine, inteleg ca e Craciunul, ca mai petrece lumea, mai rade, mai una, mai alta, da’ in momentul in care stai in parcare cu usile deschise la Audi-ul sau BMW-ul tau si asculti manele date la maxim, cu inca 8-9 persoane si dansati cu totii, deja esti penibil. Ba nu, esti mai mult decat penibil, esti de-a dreptul imbecil. Si tu si restul “oamenilor” de acolo. Bineinteles ca daca voia cineva sa parcheze acolo nu avea loc de ei si pun pariu ca nu s-ar fi dat la o parte sau ca ar fi facut mutre daca venea cineva.

Vazui asta acum aproape doua ore, vis-a-vis de McDonalds in timp ce ma intorceam acasa. Erau tigani, evident. Imi pare rau ca nu locuiesc in blocul ala, ca aruncam cu apa pe ei, in timp ce in boxele mele bubuia la maxim Rammstein.

Jigodiile.

Alte articole:

6 comentarii

 • Gruia Flavius

  25/12/2008 la 23:15

  Nu te cred cand zici ca ai fi aruncat cu apa pe ei. Crezi ca daca au avut tupeul sa parcheze acolo ca bastanii si sa se simta bine, nu aveau tupeul sa urce peste tine cu Sabiile? =)) huhuuhahahah.

  Fear them. Si omule, iti zic….o parte din “tigani” cum ii numiti aproape toti, nu sunt chiar asa .. ;)

  Reply
 • Player2008

  26/12/2008 la 10:12

  Gruia sunt de partea ta si nu sunt tigan….dar am prieteni tigani si nu sunt chiar asa mie mi se par de treaba dar unii poate ca sunt cam exagerati….>:P
  ovi mai vrei niste intrebari azi >:) ?

  Reply
 • Vanilla

  26/12/2008 la 15:19

  *nu ii bagam pe toti in aceeasi oala ;)

  cat despre aia de care zici tu… :)) chiar ar fi fost dura faza cu apa :)) si recceeee sa inghete >:)

  Reply
 • hells_marshall

  28/12/2008 la 11:32

  OK , puteai sa faci o vizita la fiecare pe partea aia a blocului si sa arunci de la toate geamurile pe rand . Sa nu stie unde sa se duca . And by the way , stii germana ca sa intelegi ce zic Rammstein ? :))

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.