‘The Da Vinci Code’ – Dan Brown

davinciAsa cum probabil multi dintre voi ati facut de anul nou, mi-am propus sa fac cateva schimbari anul asta, iar una din acele schimbari e cititul.

Anul asta vreau sa citesc mai mult. Nu vreau literatura romana. Ieri am terminat de citit ‘The Da Vinci Code’, scris in engleza. Niciodata in viata mea nu am fost asa capturat de o carte scrisa in romana cum am fost de carti scrise in engleza. In engleza totul pare mai original, mai natural, mai usor. Cel putin asa e pentru mine, fie ca e vorba de citit, fie ca e vorba de scris.

Pe langa faptul ca am citit cartea in engleza, povestea mi-a placut extraordinar de mult si am invatat multe lucruri interesante. Stiu ca unele lucruri din carte sunt fictiune, dar asta nu o face mai putin interesant. In momentul asta ‘The Da Vinci Code’ e cea mai buna carte pe care am citit-o vreodata. Mie niciodata nu mi-a placut sa citesc, insa acum am citit 600 de pagini intr-o saptamana. Pentru unii poate nu pare nimic extraordinar, dar pentru mine e. Niciodata nu am citit o carte de buna voie, insa acum au fost zile in care de abia asteptam sa ajung acasa ca sa o continui.

Urmatoarea carte e ‘Splinter Cell’ pe care am comandat-o recent de pe Amazon cu ajutorul lui Alin. Tot in engleza, desigur. Am ales ‘Splinter Cell’ pentru ca seria de jocuri care poarta acelasi nume mi-a placut extraordinar de mult. Atat de mult, incat am terminat toata seria (5) de doua ori. Din pacate, cartea ajunge prin februarie. As fi vrut sa o am la mine cand plec la Paris, dar asta e. Mai am niste carti in engleza acasa, poate iau una din alea.

In viitor vreau sa citesc si alte carti scrise de Dan Brown, care cu siguranta imi vor placea.

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.