Bulgaria

Am asteptat atat sa scriu postul pentru ca inca nu luasem pozele de la Unty.

In primele secunde dupa ce mi-a sunat telefonul aveam impresia ca trebuie sa ma duc la scoala. Mi-am adus aminte ca nu aveam scoala si voiam sa ma culc la loc. Apoi mi-am adus aminte ca trebuie sa plec in Bulgaria si m-am trezit.

Am ajuns la scoala nr. 12 si mi-am dat seama ca nu am buletinul. Prin urmare, tata s-a grabit acasa si inapoi ca sa mi-l aduca. A venit autocarul si pe la 06:45 am plecat.

Era devreme, eu eram frant de oboseala, iar soferul a bagat manele pe la jumatatea drumului. Eu si Unty mai glumim intre noi cand auzim manele si atunci ne strambam pe-acolo de parca am fi in dureri, Unty avea degetele bagate in urechi si vreo 3-4 cu care mergeam noi ne-au vazut si ne-au tras niste priviri dispretuitoare de parca cine stie ce am fi facut. Dupa manele soferul a bagat muzica populara, moment in care cateva din pipițele domnisoarele cu care am mers au inceput sa tipe ca din gura de sarpe si sa danseze pe mijloc, intre scaune. De-asta aveam eu nevoie la ora aia. Ca de obicei, am apelat la casti si la telefon. Doar nu era sa ascult o mana de fete care tipau de parca s-ar fi trezit cu coaie.

In vama cred ca am stat aproape 3 ore. Doamna cu care eram noi nu avea cazierul scos (sau ceva de genul) si nu ne lasau sa trecem. Vamesul a zis chiar ca parem “dubiosi” si vrea sa ramanem acolo. I-auzi la el.
Pana la urma am trecut, dar nu stiu sigur cum si nici nu ma intereseaza.

Nu mai stiu pe la ce ora am ajuns la hotel, oricum eram adormit cand am ajuns. Am mancat de pranz, apoi ne-am intors in autocar si am plecat la scoala alora care ne-au chemat acolo. In Hayredin. Acolo directoarea scolii si primarul au tinut un discurs, ne-au dat ceva de mancat, cred ca era un fel de paine (eu si cu inca doi i-am ocolit), dup-aia am intrat prin scoala. Nu mai stiu ce am facut inauntru, dar stiu ca mirosea ingrozitor. Noi ziceam ca doar ce scosesera cadavrele din clase. Dupa ce am iesit ne-am dus intr-o sala de teatru, unde bulgarii au dansat si au cantat, apoi cativa dintre cei cu care am fost au facut acelasi lucru. Dupa ce am plecat de la teatru ne-am dus intr-o alta cladire unde bulgarii ne-au aratat niste prezentari in PowerPoint despre Hayredin, apoi si noi le-am aratat o prezentare despre Craiova, si au vorbit, si am ascultat, si ne-am plictisit. Dupa ce am scapat in sfarsit de acolo, ne-am intors la hotel pe la 8 seara. Au mai ramas doua camere de cate doua persoane. Mai eram eu, doi colegi si soferul. Evident nu aveam niciunul de gand sa dormim cu soferul in camera, asa ca am luat o camera de doua persoane si am unit paturile.

Am mancat, apoi de pe la 10:30 pana pe la 11:30 am iesit vreo 10-12 afara si ne-am jucat pitulusu. :D Nici nu mai tin minte ultima oara cand m-am jucat pitulusu. A fost super. :)

Dup-aia ne-am dus inauntru si eram chititi sa ne luam niste bautura. Am schimbat niste euro in leva si cand sa ne luam niste bere, ciuciu, nu voiau aia de la bar sa ne dea. Apoi am trimis artileria grea (majorii). Au luat 10 sticle de bere si ne-am dus la unii in camera. Niciodata nu mi-a placut berea. N-am baut mai mult de jumatate din sticla aia.

Pana pe la 02:00 dimineata eu, Unty si Scooby (celalalt coleg) ne-am plimbat dintr-o parte in alta, tipand, razand si facand numai tampenii. Dup-aia am dormit dusi.

Dimineata a venit o colega sa ne trezeasca, altfel am fi dormit pana la pranz. Dupa ce ne-a dezvelit si a amenintat ca ne deschide geamul (era frig), ne-am trezit si noi. Acum problema era urmatoarea: cine ne facea paturile? Noi in niciun caz nu aveam de gand sa le facem. Am iesit eu pe coridor exact cand doua domnisoare cu care ne-am dus acolo treceau pe la usa. Dupa 5 minute ele au iesit de la noi din camera si paturile noastre erau facute (poza mai jos). Hehe. Am vrut desigur sa le intreb daca nu cumva vor sa le si stricam impreuna, dar m-am gandit ca dup-aia nu vor sa le mai faca la loc. Si nici n-aveam ‘cauciuce’. Meh.

Pe la 09:00 au venit aia din Hayredin la hotel si timp de vreo doua ore cred ne-au plictisit iar cu alte prezentari.

Pe la 12 cred ca am plecat prin centrul orasului Vratsa. Ne-am plimbat aiurea vreo doua ore, apoi am plecat in sfarsit acasa.

Pe drumul de la intoarcere iar a bagat soferul manele si muzica populara. Eu ascultam muzica la casti si le vedeam pe alea cum se destrabalau prin autocar, zbierand ca descreieratele. Puii mei. Mi-am scos castile si am inceput si eu sa tip ca un tampit. Unty si Scooby (celelalt coleg) radeau de nu mai puteau si aia din autocar se uitau la mine de parca as fi avut capul intors invers. S-a intors unul si mi-a zis ‘Baaa, esti nesimtit?’ lovindu-si obrazul cu degetul. Da’ eu ce pula mea am facut ba? Mai voiam sa-i spun uneia cat de proasta e, dar mi-era sa nu-mi indese prietenul ei pumnul in fata. Erau de clasa a 12-a aia. I-am lasat in prostia lor.

Asa am facut si cand am fost cu Unty la Paris. Totul a mers bine pana la drumul de la intoarcere, cand am inceput sa ma cert cu toti.

A fost foarte frumos, nu a fost deloc asa cum ne asteptam. Nu a trebuit sa muncim la nimic si ne-am distrat incontinuu.

A fost cul.

Alte articole:

13 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.