Casatoria

Nu inteleg cum se casatoreste lumea. Nu stiu cum sunt altii, dar eu am realizat ca nu pot sa ma vad casatorit. Visez sa intemeiez o familie cu o femeie pe care sa o iubesc, insa nu ma vad niciodata legat de o femeie prin casatorie. Casatoria e prea complicata si ma duce cu gandul la multe restrictii. In plus, cum poti fi asa sigur ca vrei sa iti petreci restul vietii alaturi de o singura persoana? Daca nu e potrivita pentru tine si sunteti inca la stadiul de iubit si iubita, va puteti separa mult mai usor decat daca va casatoriti si apoi realizezi ce greseala colosala ai facut.

Nu ma vad casatorit fiindca, sincer sa fiu, eu sunt o persoana destul de complicata si nu stiu daca voi gasi vreodata pe cineva care sa ma inteleaga pe deplin si careia sa ii pot spune orice, fiindca, sincer sa fiu, sunt o persoana destul de urata pe dinauntru.

De fapt, ma vad casatorit cu cineva, cineva care ma intelege si stie totul despre mine. Problema e ca persoana aceea nu exista, sau daca exista, eu nu am cunoscut-o. Ce-i drept, e si vina mea ca in general nu spun totul si ascund multe lucruri. Pur si simplu asa mi-e firea, nu-mi sta in caracter sa dezvalui tot ce simt. Poate totusi as putea sa ii spun totul, dar pur si simplu nu reusesc. Eu traiesc in capul meu si sunt obisnuit sa ma consult cu propria-mi persoana, nu cu altcineva. E greu de explicat ce inseamna sa traiesc in capul meu, dar nu conteaza asta acum.

Nu-mi amintesc ultima oara cand am fost asa sincer intr-un post public. E revigorant.

2 comentarii

  • belciug

    20/02/2011 la 09:09

    Poate ca nu exista cineva care sa te inteleaga pe deplin, dar sunt sigura ca poate fi alaturi de tine atunci cand ai nevoie (chiar daca nu te intelege) si iti poate da un sfat.
    Fiecare ascunde in el o persoana mai mult sau mai putin urata pe care o lasa sau nu sa se exteriorizeze…cu toate ca ceilalti nu te inteleg si te considera ciudat, sunt sigura ca si ei sunt in aceeasi situatie, dar nu vor sa arate asta. Suntem toti la fel.

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.