• Home
 • Noi
 • Update: ‘Jurnalul unui licean’

Update: ‘Jurnalul unui licean’

Din pacate, filmul va fi amanat cu cel putin o luna, fiindca sambata plec in Franta si nu am timp sa il termin pana atunci (e foarte mult de munca, dupa cum am spus si in update-urile de pe pagina filmului). Probabil ca pe 2 septembrie voi ajunge acasa si in zilele alea, dupa ce ma linistesc, voi continua sa lucrez la film.

Chestia e ca e foarte probabil sa renunt la tot ce am lucrat in ultimele 14 ore (pana acum am lucrat in total 29 de ore la film…), motivul fiind faptul ca sunt cam nemultumit de felul in care a iesit si o voi lua de la capat cu anumite chestii, lucru care nu ma incanta deloc, dar asta e.

Sper sa il termin in septembrie.

Alte articole:

6 comentarii

 • sorina

  11/08/2011 la 10:36

  esti narod? ai lucrat 14 ore si sa renunti la tot?:| perfectioonistule. sunt sigura ca in alea 14 ore ai facut ceva foarte misto…

  Reply
  • ovisebdan

   11/08/2011 la 19:47

   De acord, asta fiindca de obicei sunt mai generos cu data lansarii. Il aman fiindca nu imi imaginam ca va fi asa mult de munca si nu am destul timp sa il fac pana plec si fiindca nu mi-a placut cum a iesit si trebuie sa iau aproape totul de la capat. Daca trebuie sa il aman ca sa il fac asa cum vreau, il aman de cate ori e nevoie.

   Nu stii cum e sa faci ce fac eu, pe parcurs pot aparea multe lucruri neprevazute. Singura mea greseala e ca am spus ca va fi gata prea devreme, dar acum m-am invatat minte.

   Multumit?

   Reply
   • Plm

    15/08/2011 la 23:51

    Epic :)). Stai linistit, nu mi-o lua in nume de rau, te inteleg foarte bine, facand aceleasi lucruri, mai pe scurt, perfectionist. Chiar ma intrebam ce zace in mintea ta, si clar, foarte multe, bravo.

    Altcevaaa: nasol ca nu pot merge si eu acum in Franta :D Eu plec in Octombrie, poate vi si pe atunci, a? :))

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.