Plagiatul

Nu am inteles si nu voi intelege niciodata plagiatorii. Sa plagiezi opera cuiva mi se pare mai grav ca furtul de bunuri materiale si mi se pare un lucru extraordinar de rusinos.

Nu pot sa imi imaginez cum pot exista oameni care sa FURE ideile altora in forma lor originala, detaliu cu detaliu, si sa si le atribuie lor insisi. Mi se pare de-a dreptul execrabil si impardonabil. Intotdeauna am fost profund scarbit de astfel de oameni si nu imi voi schimba niciodata parerea. Mi s-a intamplat si mie, stiu cum e sa fii plagiat si nu e deloc un sentiment placut. In momentul in care o persoana face asa ceva, consider ca acea persoana este o mizerie umana si pierd orice gram de respect pe care il aveam pentru acea persoana sau posibilitatea de a o mai respecta vreodata.

Indiferent ca e vorba de plagiat partial sau in intregime, in momentul in care iti atribui tie ideile altora, oricat de mult sau de putin si in plus ACCEPTI LAUDE pentru acea munca, devii cantitate neglijabila si eu nu am ochi pentru astfel de nenorociti. Efectiv nu pot sa imi dau seama ce poate fi in capul acelor persoane, dar imi imaginez ca au probleme grave daca sunt in stare de asa ceva.

Alte articole:

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.