• Home
  • Diverse
  • Viceprimarul Craiovei vrea sa acorde cate 1000 de euro pentru fiecare nou-nascut

Viceprimarul Craiovei vrea sa acorde cate 1000 de euro pentru fiecare nou-nascut

Nu ma pricep eu la politica, dar strategia viceprimarului mi se pare una foarte… neinspirata, ca sa nu zic altcumva. Nu stiu daca ati auzit, dar Mărinică Dincă vrea sa acorde cate 1000 de euro parintilor craioveni pentru fiecare nou-nascut, motivul fiind ca in urma recensamantului s-a constatat ca populatia Craiovei a scazut cu 40.000 de locuitori de la ultimul recensamant, ajungand undeva pe la 247.000. Astfel, viceprimarul vrea sa creasca natalitatea in municipiu.

Mi se pare o strategie neinspirata fiindca din punctul meu de vedere, daca vrei sa cresti populatia municipiului, trebuie sa le oferi locuitorilor motive reale sa ramana in oras si sa isi duca viata aici. Populatia a scazut fiindca tot mai multa lume pleaca din Craiova. Chestia asta cu indemnizatia de 1000 de euro mi se pare o incercare ieftina de a rezolva problema populatiei.

Gandindu-ma acum, ma intreb daca e cu adevarat o incercare de a mari numarul populatiei sau daca e doar o chestiune de imagine. Multi vor auzi ca viceprimarul le da 1000 de euro si nu vor gandi mai departe de atat, iar el stie asta si profita. Nu ma pricep la politica, dar stiu de ce grozavii sunt capabili politicienii.

Poate ma insel, insa mi-ar placea sa aud si alte pareri.

Cum spunea si @arhi pe Twitter, nu erau destui tigani in Craiova…

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.