Mentalitatea unui alegator obisnuit

Pe Craiova Forum exista un sondaj despre candidatii cu care vor vota utilizatorii forumului la alegerile de pe 10 iunie. Din cele 4500 de voturi exprimate, Solomon are 39% dintre ele si este in fruntea tuturor. Mai jos este comentariul unui alegator obisnuit la acel sondaj.

Da, acel om traieste si respira printre noi. E un lucru infricosator, stiu. Ce e mai rau e ca am vazut si persoane care il aprobau si sunt sigur ca sunt atatia si atatia care gandesc ca el (gandesc e putin impropriu spus, stiu).

Am observat ca majoritatea oamenilor sunt niste superficiali extraordinari, de unde si faptul ca Solomon e in frunte in acel sondaj. Oamenii voteaza cu Solomon fiindca ei considera ca a facut orasul mai frumos. Traim intr-un rahat, dar daca la exterior e un rahat aranjat frumos si cu multe fantani pe el, e rahatul ideal si ne place sa traim in el. Ce daca sunt locuri mult mai esentiale in care s-ar fi putut folosi banii aia?

Mai vedeam pe forum femei care incurajau restul femeilor sa voteze cu Olguța, pentru ca e femeie. Nu ma intereseaza cu cine voteaza femeile, dar toate care voteaza cu Olguța doar pentru ca si ea e femeie merita stranse la un loc si batute si violate in toate gaurile.

Am citit doar primele 3 pagini cu comentarii de la acel sondaj si m-am oprit; mi-a fost de ajuns sa imi dau seama ca totul depinde de niste incompetenti ca cel de mai sus, care nu stiu pe ce lume traiesc. Oamenii inteligenti sunt prea putini ca sa le mai conteze voturile.

Si ca sa va raspund la intrebarea pe care stiu sigur ca v-ati pus-o citind acest articol, stampila mea va fi pentru toti candidatii.

Alte articole:

5 comentarii

 • wb_lion

  03/06/2012 la 21:49

  Nu esti cu nimic mai bun decat ei daca stampila ta va fi pentru toti , in rest ai dreptate . Am comentat si eu putin pe acolo (acelasi nick) , am vazut ca n-am cu cine , m-am retras .

  Reply
  • Ovidiu Avrămuș

   03/06/2012 la 22:28

   @wb_lion, e un punct de vedere discutabil. Eu nu consider ca e asa si nici tu nu ar trebui sa ma judeci daca nu cunosti motivele din spatele deciziei mele. Din punctul meu de vedere, asta are sens pentru mine. Voi vota o persoana atunci cand consider ca merita sa aiba votul meu, refuz sa aleg “the lesser evil” (in lipsa unei sintagme echivalente in romana).

   Reply
 • Dimi

  10/06/2012 la 14:33

  Eu am jurat ca nu o sa ma duc niciodata la vot. Chiar nu ma intereseaza cine iese. Nu m-ar mira sa se fure voturile…

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.