M-a amuzat

De fiecare dată când dă cineva Like la pagina de Facebook a blogului, intru de curiozitate pe profilul persoanei respective, să văd cine mi-a dat Like.

De multe ori mă uit și mă minunez când văd ce fel de persoane dau Like la blog. Sunt exact genul de persoane pe care le critic în general pe blog și persoane care nici nu se apropie de audiența mea țintă, și rămân oarecum șocat. Mă gândesc ca poate au citit doar ceva ce le-a plăcut și au dat Like fără să citească și altceva, ceea ce mie mi se pare aiurea, dar în fine. Astăzi s-a intamplat ceva și mai straniu.

A dat o fată Like la blog și am intrat pe profilul ei, de curiozitate, cum fac întotdeauna. La descrierea unei poze de profil scria:

“Am vazut la multe fete chestia asta si la fiecare imi venea sa-i las putina m**e in comentarii. Da, esti o domnisoara sentimentala, sensibila si profunda. Mars, fa!”

… chestie pe care am spus-o eu la #5 în articolul ăsta. Scos din context, citatul nu prea are sens, dar în fine, e treaba ei. M-am mai uitat prin pozele ei și am observat același lucru ca la alții, că e exact genul de persoană pe care o critic in general pe blog, blogul la care ea a dat Like. Mai mult, ca să fie treaba treabă, inclusiv ea practică acea chestie despre care vorbeam eu în citatul ăla care i-a plăcut ei așa mult.

M-a amuzat și aveam chef de scris ceva, atâta tot.

Alte articole:

2 comentarii

 • Ratonbox

  05/11/2012 la 19:08

  Cand ma mai ocupam de blog am observat ca cel mai bine ma intelegeam cu persoanele care erau contrare mie. :)) E mai amuzant sa porti o discutie contradictorie cu argumente decat sa te pupe cineva in fund.

  Reply
 • Ovidiu Avrămuș

  05/11/2012 la 19:16

  Când ziceam că nu se apropie de audienţa mea ţintă, mă refeream la manelişti cu tricouri mulate şi alte animale asemănătoare. :D Şi mie îmi plac dezbaterile, întotdeauna mi-au plăcut, cu condiţia să fie cu cineva care are ceva în cap şi poate chiar dacă nu sunt de acord cu el, să ii pot înţelege punctul de vedere şi să ii pot respecta inteligenţa.

  Mai rar. :D

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.