Sabina Elena și fofoloanca ei tricoloră

Nu voiam să scriu nimic despre subiectul ăsta cretin, dar e o chestie care mă zgârie pe mine pe creier, și anume amenințarea cu moartea pe care a primit-o pizda asta de la Simon ăla, sau cum îl chema. Peste tot se dramatizează în ultimul hal pentru că a fost amenințată cu moartea și e pusă o poză de pe Facebook în care individul ăla o înjura și zicea “moarte Sabinei”. Asta e amenințare, rataților? E o diferență între “sper să mori” și “fă, vin și-ți tai gâtu’ cu lama”. Toată lumea și-a udat chiloții pentru că a zis ăla pe internet “moarte Sabinei”. Căcat. Și eu sper ca majoritatea care ați dat Like paginii ei de Facebook să muriți, dar asta nu e o amenințare, e o simplă dorință care nici nu trebuie luată în serios.

Din tot ce am văzut până acum, pe Sabina n-aș vrea decât să o pocnesc în gură, atât. Eventual și pe părinții ei. Nu mai zic nimic, doar că în ambele tabere sunt numai retardați.

A, da, și mai e poza asta.

sabina

Eu sunt alături de puștiu’ din spate care arată muie, pe el cum îl cheamă? Vreau să-i fac o pagină pe Facebook.

Alte articole:

2 comentarii

  • Tricoloru'

    30/04/2013 la 15:56

    Sa iti iau neamu la pula de tocilar infect.Esti smecher doar din spatele monitorului.Daca ai sange in pula vino in Timisoara si fa gura.Luati-asi familia in pula de copil oligofren…

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.