• Home
  • Diverse
  • “Maidanezii sunt pe străzi fiindcă așa vrea Dumnezeu!”

“Maidanezii sunt pe străzi fiindcă așa vrea Dumnezeu!”

irineu-popaÎnalt Preasfințitul părinte Irineu Popa, arhiepiscopul Craiovei si mitropolitul Olteniei, a protestat ieri în fața primăriei Craiova alături de alți 300 de preoți din regiunea Olteniei împotriva intervenirii asupra situației câinilor comunitari din oraș.

Acesta a declarat că “tot ceea ce este, este prin voia lui Dumnezeu”, iar că voia Domnului este ca acești câini să fie liberi pe străzi. “Nimic nu este întâmplător, nimic nu este în neconcordanță cu voia bunului Domn; dacă aceste biete ființe sunt pe străzi, perturbând liniștea publică, stârnind teamă în locuitorii orașului, defecându-se în locuri publice, amenințând sănătatea sau viețile oamenilor și ajutând la degradarea aspectului orașului, fiți siguri că aceasta este voia lui Dumnezeu. Maidanezii sunt pe străzi fiindcă așa vrea Dumnezeu!”

Părintele a continuat prin a spune că nu trebuie schimbat nimic, iar câinii lăsați în pace. “În primul rând că ne-am opune voinței Domnului; ei sunt aici pentru că aici trebuie să fie, pentru că aici au fost puși. În al doilea rând, Dumnezeu nu aprobă nici sterilizarea, nici eutanasia, ambele fiind considerate crime în ochii Domnului. Sterilizarea nu e acceptată fiindcă, ca și în cazul avorturilor umane, împiedică aducerea pe lume a sufletelor trimise de Dumnezeu, ceea ce e inadmisibil.”

Protestele de ieri au încetat brusc, însă, în urma unui incident implicându-l pe Înalt Preasfințit, incident în urma căruia acesta a ajuns la spital. Îndreptându-se spre un magazin din apropiere pentru a achiziționa baterii noi pentru Sfânta Portavoce, acesta a fost atacat de un câine comunitar. Se speculează că acest câine s-a simțit amenințat de părintele care mergea văzându-și de treabă, la 20 de metri depărtare, într-o direcție aproape opusă, atacând pur și simplu din teamă și instinct de supraviețuire.

Părintele este teafăr acum și va fi externat din spital în cursul zilei de mâine. Toți cei prezenți la protestele de ieri au stabilit deja să se strângă din nou, peste două zile, pentru a continua protestele pro-eutanasie. În vorbele Înalt Preasfințitului părinte Irineu Popa, “aceste fiare diabolice trebuiesc eutanasiate de urgență! Aceasta este voia lui Dumnezeu!”

Alte articole:

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.