Viața la cămin

Bă scârboși sunt chinezii ăștia. Fac mizerie prin bucătărie, nu fac curățenie după ei, aruncă mâncare în chiuvetă până o înfundă, n-au nicio treabă. Și ceva ce mi s-a părut de tot rahatul, după ce au fumat pe balcon au aruncat țigările pe jos. Nu jos peste balcon, cum ar face un om normal și prost crescut, pe jos pe balcon. Am rămas prost când am văzut. A, și au lăsat apoi ușa balconului deschisă. Am ieșit din cameră și era frig, bătea vântul pe coridor.

Dacă tot mă apucai să mă plâng de vecinii mei dragi, mai e un nenorocit pe etaj cu mine care fluieră. Nu știu cine e, cred că e un italian. Și uneori fluieră al dracu’ de la 9 dimineața, nu contează dacă e weekend sau nu, el merge pe coridor și fluieră. Mai sunt alții care fac gălăgie dimineața, dar ăia fac gălăgie, îi urăsc pentru o chestie mai puțin ieșită din comun, dar ăla fluieră. FLUIERĂ! Cine dracu’ fluieră?!

Mai e un italian care are camera vis-a-vis de a mea și acum câteva nopți, la ora 12, el asculta muzică dată tare și cu ușa deschisă, pentru că el e singur pe etaj. Din fericire nu dormeam, dar poate aș fi vrut să dorm, poate alții încercau atunci să doarmă.

Alte articole:

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.