Je suis et je ne suis pas Charlie

Singurul factor determinant e calitatea glumelor ălora; dacă au fost amuzante, muie Mahomed și adepții lui, că oricum nu merită decât batjocură cruntă, el și toți ceilalți prieteni mântuitori ai lui, ca Iisus și Krishna și alte bălării de genul. Dacă nu au fost amuzante și au fost vizibil doar încercări de a stârni controverse și a arunca cu rahat, atunci nu, asta e penibil. N-am stat să caut să văd ce glume au făcut, că mă interesează mult prea puțin subiectul.

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace! Nu sunt de acord cu terorismul(ar fi culmea!), dar nici nu sunt charlie, daca asta inseamna sa imi bat joc de valorile si credintele celorlalti!

Hahaha, ia uite ce zice o proastă pe Facebook, că e greșit să îți bați joc de valorile și credințele altora. Toleranță, toți strigă toleranță, că asta pare uman și inteligent, dar când valorile și credințele lor sunt niște mizerii lipsite de sens care trag societatea în jos, de ce ar tolera cineva asta? Toleranța asta nejustificată face ca în 2015 niște rahați să intre într-o clădire și să împuște o cârcă de oameni fiindcă nu le-a plăcut ce au desenat ăia. Susții în continuare că e normal să crezi în zei și că ar trebui să respecți credințele altora, și o să se tot întâmple chestii din-astea pentru mult timp de aici înainte.

Aveam de gând să scriu un articol mai elaborat, dar am ajuns aici și mi-am dat seama că pur și simplu nu îmi pasă destul.

Alte articole:

2 comentarii

  • Daniel

    13/01/2015 la 08:59

    Tu de ce faci asta? Pentru ca e amuzant? Cum ar fi sa vina la tine acasa si sa te omoare impreuna cu prietenii tai. Ti-ai da seama brusc ca iti pasa?

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.