#MUIEPSD, dar hai să nu fim penibili

Văd la Gazeta de Sud o știre preluată de la Realitatea despre cum PSD a comunicat că încep lucrările la o autostradă folosind o fotografie de stoc de la un rus. “Gafă de proporții”, cică.

Ce au făcut oamenii ăia e o practică extrem de comună și perfect normală. Poza aceea a fost folosită în exact scopul pentru care a fost creată, dar “jurnaliștii” ăștia de top ori nu înțeleg care e treaba cu fotografiile de stoc, ori se folosesc de faptul că majoritatea cititorilor probabil nu înțeleg exact ce sunt alea fotografii de stoc și rămân doar cu un mesaj negativ despre cum PSD folosește fotografii făcute în alte țări pretinzând că sunt făcute în România. Lucru pe care de fapt nu l-au pretins. Mai adaugă și niște detalii absolut irelevante, cum ar fi că fotograful de regulă face poze la nunți, ca să adauge cumva ridicolului de fapt inexistent al situației, să zică cititorul neștiutor că “ia uite bă, PSD ia poze de la fotografi de nuntă ruși și zic că sunt de la noi de pe șantier.” Și e penibil.

Ăsta e genul de comportament scârbos care face oamenii normali, bine-nțeles cu niciun fel de simpatie față de PSD, să stea departe de orice “mișcare” împotriva PSD-ului fiindcă nu vrea să fie asociat cu o mulțime de dobitoci orbiți de dorința de a ataca PSD-ul chiar și atunci când nu greșește cu nimic. Asemănător cu situația cu #REZIST și Florin Bădiță. Sunt mulți oameni, de exemplu, care nu s-au mai dus la proteste doar pentru că nu au vrut să fie asociați în niciun fel cu tembelul ăla.

Așa că #MUIEPSD, categoric, dar sunt destule lucruri pentru care îi putem arăta cu degetul, mai multe de câte degete avem noi toți, nu cred că e cazul să și inventăm controverse acolo unde nu sunt.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.