Profesorii de la medicină

Peste tot mai dai de câte un profesor sau doi care parcă au decis să fie profesori doar pentru a face viețile studenților mai grele, ori pur și simplu s-au născut în Iad și sunt niște jegoși. Am câteva cunoștințe pe la medicina din Craiova și din câte chestii am auzit, pare-se că la medicină s-au strâns cei mai nenorociți dintre oameni. Oameni ca domnul doctor Anușca, care e un soi de jegos cu totul deosebit.

Înainte de toate, ca să înțelegem cu cine avem de-a face, domnul Anușca a fost condamnat în 2014 pentru luare de mită, dar nu oricum.

Femeia a spus că, pe 15 octombrie, în jurul prânzului, Dan-Nelu Anușca a intrat în salonul în care era internată sora sa și i-a reamintit că trebuie să suporte contravaloarea materialelor medicale ce vor fi folosite la intervenția chirurgicală, valoarea acestora fiind de 400 de euro. Pacienta a întrebat cât trebuie să mai dea în afara celor 400 de euro, iar medicul i-a răspuns că nu cere nimic. „În momentul în care pacienta i-a dat suma de 400 de lei, inculpatul a devenit nervos, întrebând-o dacă «îl ofensează». În acel moment, a intervenit și prietenul pacientei, care i-a mai dat 400 de lei, după care inculpatul i-a întrebat pe cei doi dacă această sumă este tot ceea ce pot ei oferi“, au consemnat procurorii doljeni în rechizitoriu. – Gazeta de Sud

Ce să mai zici…

Scârbosul ăsta e profesor în continuare. Despre o studentă am auzit că i-a spus că e o curvă, alteia că cea mai mare greșeală a părinților ei e că au făcut-o pe ea. Când consulta o pacientă în prezența soțului ei, nervos din nu știu ce motiv, îl întreba pe soț de ce rămâne cu ea, că e o proastă, că nu știu ce. La studenți țipă tot timpul și îi face proști cu o nonșalanță de îți stă mintea-n loc. În general aruncă tot felul de jigniri în stânga și în dreapta. Să mai zic și despre cum ia asistentele și le pupă-n bot ca un libidinos mizerabil?

Moșulică ăsta mi se pare de o nesimțire cruntă, un parazit de cea mai joasă speță. Și ce e mai rău decât faptul că ăsta e un gunoi uman? Faptul că i se permite. Eu am rămas prost când am auzit că a făcut-o pe aia curvă, ori ce i-a zis ăleia despre părinții ei. În secunda următoare ambele trebuiau să fie în picioare și afară din sală. Poți face plângeri la decanat, nu știu exact ce și cum, dar ideea e că dacă ai vrea să faci ceva, ai putea, nu ar fi chiar atât de greu, în niciun caz atât de greu cât e să taci și să îl asculți cum îți spune că ești o curvă sau mai știu eu ce de față cu colegii. Orice motiv pentru care nu ai lupta împotriva javrei ăsteia îl consider doar o scuză penibilă. Că examene, că se răzbună, că nu știu ce. Nu. Dacă ai fi pe jumătate la fel de revoltat pe cât ar trebui să fii și ai acționa împotriva lui, l-ai băga în pământ. Din cauza oamenilor care tac persistă oamenii ca el. Pentru că îi lasă să își spele penisul la ei în gură.

Vierme mizerabil.

Vierme mizerabil.

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

2 comentarii

  • George

    29/11/2017 la 10:25

    Este un nemernic,acest medic Anusca.Soacra mea este pacienta lui.Ne confruntam cu aceleasi probleme,cu jigniri mari ,cu subintelesuri subtile referitoare la nemultumirea distinsului medic despre suma de bani oferita de noi.

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.