Islam, religia păcii

Văd pe Facebook tot felul de mesaje idilice despre cum toți suntem oameni, frați, indiferent de religie, culoarea pielii, și așa mai departe. Spune-le asta musulmanilor care vor să-ți taie capul și să eradicheze felul tău de viață. Ori oricui îți vrea răul, unui terorist, indiferent de religie. Adevărul e că nu suntem toți oameni, oricâte poze cu scheletul unui alb alături de scheletul unui negru, chinez, etc. ai posta tu pe Facebook. Nu toți suntem oameni. Trebuie să fii tolerant până la un punct, fiindcă există și un altfel de extremism, un extremism tolerant, care e foarte nociv. Uitați-vă la Suedia și la halul în care a ajuns, comparativ cu Japonia și cât de bine o duc ei bazându-se pe bun simț și inteligență, în defavoarea toleranței nefondate și a sentimentalismului.

Dacă ești unul dintre ăia care insistă să menționeze cu fiecare ocazie că nu toți musulmanii sunt la fel, tu probabil ai fi printre primii cu capul tăiat, și poate că e mai bine așa. Nu că n-ar fi așa, e perfect adevărat, nu toți ți-ar sări personal la gât, dar toți sunt de acord cu pedeapsa cu moartea pentru homosexuali, cu lapidarea celor care spun un cuvânt rău despre profet – ori, Allah ferește, îndrăznesc să îl deseneze – și așa mai departe. Credința lor e aceeași și cartea lor sfântă e aceeași cu a celor care se duc și împrăștie gloanțe în mulțimi. Cei care nu cred în astfel de pedepse și nu au asemenea mentalități, nu prea au ce căuta spunându-și musulmani, la fel cum mulți dintre voi vă considerați creștini ortodocși, însă în realitate nu prea sunteți. Sunt foarte puțini, însă, care nu vor crede în lucrurile astea. Musulmanii în general țin mult mai mult la religia lor și sunt mult mai tradiționaliști decât creștinii, de exemplu. Creștinii și restul au evoluat cu timpul și au realizat că religia lor e cam nebună, de-aia nu mai folosim vechiul testament, că am fi și noi la fel de înapoiați ca musulmanii. Ei nu, ei au rămas cu aceleași texte barbare, ei nu au evoluat. Oricine spune că Islam este o religie a păcii e pur și simplu dement; pentru că literalmente nu e și un ochi aruncat rapid prin Coran va lămuri imediat lucrurile.

Degeaba spui că cunoști tu musulmani, că mulți folosesc asta ca argument, că ies la bere cu musulmanii, că râd, se distrează, și toate cele. Eventual ți-au spus că ei nu cred în lucrurile alea. Întoarce-te cu ei în țara lor și întreabă-i acolo în ce cred; ori imaginează-te în locul lor, într-o țară relativ normală comparativ, încercând să te integrezi, și te întreabă cineva dacă crezi că homosexualii ar trebui omorâți, ori hoților să li se taie mâinile și ateii să fie spânzurați în centrul orașului. Chiar dacă crezi lucrurile astea, ce-ai zice? Nu cred că vreunul dintre oamenii ăștia cu amici musulmani a încercat să pătrundă profund în adevărul mentalității amicilor lor și nici nu cred că li s-ar permite să o facă. Dar ei sunt convinși că știu lucruri despre musulmani, fiindcă cunosc câțiva și nu realizează câți efectiv mint în legătura cu ce cred, uneori poate involuntar, că unii te pot convinge cu un discurs fervent despre violență că sunt oameni buni și întregi la minte, dar apoi să susțină uciderea homosexualilor fiindcă nu îl văd ca pe un act de violență, ci o pedeapsă ordonată de Allah.

Sunt mulți musulmani în complet dezacord cu teroriștii ăia, ori violența față de oameni. Un paznic musulman a oprit un sinucigaș care voia să intre pe stadionul francez recent atacat și abia a scăpat cu viață după ce ăla și-a detonat bomba. (A fost doar o știre falsă care s-a răspândit peste tot.) Omul ăla e un erou și sunt numeroși musulmani ca el, dar credința lor fundamentală e aceeași și dacă ar conduce ei, ați realiza că musulmanii ăia pe care credeați că îi cunoașteți nu prea există. Poate n-ar tăia mâini sau capete, dar viețile noastre așa cum le știm ar fi cu totul altele, și mi se pare aberant să negi asta.

Mulți sar cu buzele pe primul fund musulman pentru că nu toți sunt violenți și bla bla bla, dar oamenii nu înțeleg că nu e vorba doar despre violență, nu înțeleg că musulmanii au o cultură complet diferită de a noastră, mult mai restrictivă și complet ridicolă pentru noi, iar ei dacă și-ar avea felul, ne-ar înghiți în cultura lor, mai mult sau mai puțin forțat. Ei își vor cultura înapoiată peste tot în lume. Ei nu sunt așa toleranți ca voi și în timp ce îi invitați în casele voastre fiindcă sunteți toleranți, susțineți multiculturalismul, și așa mai departe, ei se apucă să vă redecoreze casele și să vă acopere femeile, iar voi acceptați, ca să nu îi supărați, că nu e frumos. Ei nu vor socializare interculturală, ei vor dominație.

Toleranța cu care mulți se mândresc ar putea fi cea mai mare slăbiciune a lor, în cazul unor țări, “calitatea” ce le-a distrus.

Ignore The Apologists — ISIS Is Islamic →
Sean Hannity | Radical imam Anjem Choudary on Charlie Hebdo attack→

P.S. #PrayForParis e cea mai idioată chestie posibilă. Ăia au atacat Parisul în numele și rugându-se la zeul lor, iar noi ne îndemnăm să ne rugăm la zeul nostru pentru Paris și ne batem pe spate pentru că suntem oameni buni. N-am cuvinte.

P.P.S. Doar un link: prayforparis.com. N-am nimic de adăugat. (informații în comentarii)

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.